miercuri, 17 ianuarie 2024

CBS Reality România: recomandări ianuarie - martie 2024

CBS Reality a prezentat printr-un comunicat remis către HD Satelit câteva recomandări din programele feed-ului său dedicat pentru România, în lunile ianuarie, februarie și martie 2024.


CBS Reality Romania - Colaj de imagini remise în comunicat de către AMC Networks International pentru uz editorial/ publicare pe HD Satelit Romania

O VIAȚĂ ÎN SLUJBA DREPTĂȚII: DONAL MACINTYRE

Producție Originală

Premiera: Duminică, 21 ianuarie, ora 21:00.

Donal MacIntyre, un reporter de investigații cu peste 30 de ani de experiență, a trecut prin peripeții și a fost obligat să se mute de nenumărate ori. A realizat peste 50 de reportaje sub acoperire. A produs documentare despre unii dintre cei mai periculoși indivizi din Marea Britanie și seriale despre cazuri reale. Munca sa l-a determinat să devină profesionist în acest domeniu, studiind motivele infractorilor. Acest documentar prezintă povestea sa de viață.

O VIAȚĂ ÎN SLUJBA DREPTĂȚII: JACKIE MALTON

Producție Originală

Premiera: Duminică, 28 ianuarie, ora 21:00.

Jackie Malton, o fostă inspector șef de poliție, a fost una dintre primele femei din Brigada Zburătoare și a stabilit recorduri ca detectiv la Scotland Yard. Povestea ei de viață a inspirat serialul TV "Prime Suspect". Acum își povestește viața impresionantă, marcând ascensiunea sa în rândurile poliției.

PRINȘI ÎN BANGKOK: POLIȚIA TURISTICĂ TAILANDEZĂ

Sezonul 1

Premieră: Duminică, 18 februarie - 24 martie, ora 21:00.

Acest nou serial urmărește activitatea poliției turistice din Thailanda în patru dintre cele mai populare destinații turistice. Ei gestionează tot felul de situații, având o echipă de 2.000 de ofițeri și 500 de voluntari internaționali. Misiunea lor este de a asigura siguranța turiștilor.

POLIȚIȘTI CU CAMERE VIDEO

Sezonul 1

Premiera: Sâmbătă, 17 februarie - 23 martie, ora 21:00.

Această emisiune dezvăluie imagini puternice și extraordinare filmate de polițiști în acțiune. Polițiștii din întreaga lume, de la Santiago la Seattle, poartă camere corporale, documentând infracțiuni și prinderi în flagrant. Emisiunea prezintă cazuri controversate și uluitoare, cu interviuri ale persoanelor implicate, de la ofițeri la membri nevinovați ai publicului arestați pe nedrept. Fiecare cadru are o poveste, fiind o sursă de învățare pentru forțele de ordine.


Niciun comentariu despre subiectul „CBS Reality România: recomandări ianuarie - martie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile