marți, 16 ianuarie 2024

DIGI - cea mai rapidă rețea fixă din Spania pentru al treilea an consecutiv, conform Ookla

Subsidiara spaniolă a Grupului DIGI a fost recunoscută pentru performanța sa în domeniul telecomunicațiilor, în special pentru viteza sa de fibră optică, în al doilea semestru al anului 2023. Evaluarea Ookla Speedtest Intelligence a comparat operatorii de telecomunicații din Spania pentru perioada iulie-decembrie 2023, anunță compania Digi printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Teste viteză internet fix Spania - Imagine remisă în comunicat de Digi pentru publicare pe HD Satelit România 

DIGI a primit distincția pentru "cea mai rapidă rețea de fibră optică", o recunoaștere obținută inițial în 2021. Ookla, o platformă globală de analiză a rețelelor de telecomunicații, a utilizat peste 7 milioane de măsurători efectuate de utilizatorii de internet din Spania pentru această evaluare. Rezultatele indică faptul că DIGI se clasează pe primul loc în termeni de viteză de transfer, cu medii de 891,71 Mbps pentru download și 912,47 Mbps pentru upload. Aceasta este a treia oară consecutiv când DIGI este recunoscută pentru viteza sa superioară de fibră optică în Spania.

Detalii teste viteză internet fix Spania - Imagine remisă în comunicat de Digi pentru publicare pe HD Satelit România 

Utilizatorii DIGI au înregistrat un scor Speed Score de 331,46, conform datelor centralizate pe platforma Ookla pentru DIGI, acesta fiind un rezultat superior față de semestrul anterior. Compania, care operează în Spania, a demonstrat o latență redusă în transmiterea datelor, facilitând activități precum streaming-ul video, jocurile online, videoconferințele și utilizarea internetului pentru telemuncă. 

Raportul Ookla Spania pentru perioada iulie - decembrie 2023 reflectă aceste date, iar directorul general al Ookla, Stephen Bye, a menționat recunoașterea DIGI ca cea mai rapidă rețea fixă din Spania pentru al treilea an consecutiv la Premiile Ookla Speedtest, evidențiind calitatea și performanța rețelei. De asemenea, Marius Vărzaru, directorul general al DIGI Spania, a recunoscut importanța acestui premiu, subliniind angajamentul companiei de a oferi servicii de înaltă calitate clienților săi.

Mai multe informații despre premii și metodologia utilizată pot fi găsite pe website-ul https://www.speedtest.net/awards/spain/ . 

Subsidiara Digi din Spania este clasificată ca fiind primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) pe piața spaniolă și al cincilea operator mobil, oferind servicii pentru peste 4,5 milioane de conexiuni mobile și peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. Pentru primele nouă luni ale anului 2023, această subsidiară a raportat o cifră de afaceri de 466 milioane de euro.

Digi este un jucător important pe piața telecomunicațiilor din România, activ în segmentele de internet de bandă largă, servicii de distribuție TV și telefonie fixă. Acesta deține, de asemenea, o cotă semnificativă pe segmentul de comunicații mobile și se remarcă prin acoperirea extinsă la nivel național. 

Prezența companiei este notabilă nu doar în România, dar și în Spania, Italia, urmând extinderea serviciilor sale în Portugalia și Belgia. Oferta companiei include soluții de conectivitate și comunicații electronice convergente, bazate pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii avansate. Portofoliul de servicii include de asemenea o gamă variată de conținuturi radio și tv, precum sport, știri, filme, documentare, muzică și un serviciu de conținut online, se mai precizează în comunicatul de presă.


2 comentarii despre subiectul „DIGI - cea mai rapidă rețea fixă din Spania pentru al treilea an consecutiv, conform Ookla”:
Anonim

Digi number 1👍🏻

Anonim

Bravo Digi !!! sunteti nr 1 si pentru mine , cel mai bun pret cel mai bun net !! dovada ca se si poate !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile