marți, 30 ianuarie 2024

Focus Sat: Câștigătorii turneului Transilvania Trophy

În weekendul trecut a avut loc turneul de padel Transilvania Trophy în Brașov. Evenimentul a atras jucători profesioniști de padel, cu un total de 38 de participanți care au concurat pentru trofeu. Finala Diviziei 1 Masculin a fost disputată între echipa Finlandei, compusă din Mikko Rouvala și Antti Kampman, care s-a clasat pe locul al doilea, și echipa Suediei, formată din Simon Yitbarek și Hami Golestan, care a ocupat primul loc. Transilvania Trophy a fost un eveniment important în circuitul internațional de padel și a marcat începutul anului competițional 2024, anunță Focus Sat printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Turneul de padel Transilvania Trophy - Imagini remise in comunicat de către Focus Sat pentru publicare pe HD Satelit România

Turneul a atras 166 de sportivi din diverse țări, inclusiv România, Suedia, Spania, Finlanda, Danemarca, Croația, Grecia, Polonia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Franța și Monaco. Competiția a inclus 8 categorii, cu divizii pentru bărbați, femei, echipe mixte și categorii pentru copii între 7 și 12 ani. Sportivii români au venit din diferite orașe, inclusiv Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu și Craiova.

Padelul, un sport ce combină elemente din tenis, squash și badminton, câștigă popularitate în România și pe plan internațional. Următoarele turnee majore de padel, inclusiv Premier Padel, vor continua la nivel internațional, începând cu turneul din Riad, Arabia Saudită, pe 26 februarie, a cărui finală se va desfășura pe 2 martie și care va fi difuzată și în cadrul aplicației Focus Sat. Tot în Focus Sat app sunt disponibile și finalele celor mai importante turnee internaționale din 2023, World Padel Tour și Premier Padel.

În cadrul circuitului Premier Padel, competițiile vor continua lunar, cu excepția lunii august, în diferite locuri din lume, incluzând Qatar, Mexic, Venezuela și finala din Spania în decembrie. Padelul este un sport în creștere, iar următoarele competiții promit să aducă acțiune și emoție în lumea sporturilor cu rachetă.

Competiții precum TOP 14, una dintre cele mai bune ligi de rugby din lume și ARES Fighting Championship, cea mai bună liga MMA din Franța, sunt disponibile de asemenea în aplicația Focus Sat.


Niciun comentariu despre subiectul „Focus Sat: Câștigătorii turneului Transilvania Trophy”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile