luni, 26 februarie 2024

„Lumea DIGI”, o nouă ofertă la portare

În perioada 26 februarie și 21 aprilie 2024, atât clienții noi cât și cei existenți, persoane fizice, pot beneficia de o nouă promoție oferită de DIGI: o reducere de 50% aplicată la abonamentul lunar de telefonie mobilă, disponibilă pentru o perioadă de până la 8 luni, în contextul portării unui sau mai multor numere de telefon către rețeaua DIGI. Această promoție este accesibilă prin mai multe modalități: direct în magazinele DIGI, online pe website-ul și în aplicația mobilă DIGI.ro, contactând serviciul de Relații Clienți sau prin interacțiunea cu echipa de vânzări a companiei. Oferta este condiționată de semnarea unui contract pe 24 de luni, anunță compania printr-un comunicat remis către HD satelit România.

„Lumea DIGI”, o nouă ofertă la portare - Imagine remisă în comunicat de către Digi pentru publicare pe HD Satelit România 

Cu o performanță notabilă în ceea ce privește portabilitatea, DIGI a reușit să atragă 866.855 de numere portate în rețeaua sa mobilă în cursul anului 2023, consolidându-și astfel poziția de lider pe piață.

Oferta "Lumea DIGI" aduce tarife preferențiale pentru pachetul Nelimitat și o serie de beneficii cum ar fi: reduceri de până la 50% din costul lunar pentru o durată de 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente portate, plus avantaje suplimentare precum trafic de date, dar și minute nelimitate în rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în rețelele principale din SUA, Canada și Uniunea Europeană.

Tarifele speciale pentru abonamentul Nelimitat sunt structurate astfel: 2,5 euro/lună pentru 4 luni la portarea unui număr de telefon; 2 euro/lună pentru 6 luni la portarea a două numere; 1,75 euro/lună pentru 8 luni la aducerea a trei abonamente în rețeaua DIGI; și 1,5 euro/lună pentru 8 luni la portarea a patru sau cinci numere de telefon. Clienții pot alege între această reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă pe durata menționată sau achiziționarea unui telefon nou în 24 de rate fără avans, această ultimă opțiune fiind disponibilă doar pentru cei care dețin deja un serviciu fix DIGI. Promoția se aplică tuturor portărilor, fie că provin din rețele prepaid sau postpaid, și este valabilă exclusiv pentru contractele pe 24 de luni.

Pentru detalii și abonamente, clienții pot vizita website-ul DIGI.ro, unde campania este promovată pe pagina principală, pot interacționa cu reprezentanții de vânzări în magazinele companiei sau pot contacta serviciul de Relații Clienți.

Cu o acoperire de voce mobilă ce atinge 98,8% din populația României și peste 5,6 milioane de conexiuni mobile la data de 30 septembrie 2023, DIGI se impune ca lider de piață în segmentul de telefonie mobilă pentru persoane fizice, deținând o cotă de piață de 40,3% conform ultimelor date publicate de ANCOM în decembrie 2023, se mai precizează în comunicatul de presă.


Niciun comentariu despre subiectul „„Lumea DIGI”, o nouă ofertă la portare”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile