sâmbătă, 2 martie 2024

Antena 1: Calificările pentru Marele Premiu, cea mai urmărită etapă Formula 1 în ultimii 10 ani în România

Antena 1 a înregistrat un succes remarcabil în audiențe, consemnând cele mai ridicate cifre pentru calificările unui Mare Premiu de Formula 1 din ultimii zece ani, atingând un rating de 2.8 puncte pe segmentul de public 21-54 de ani. Această performanță a depășit de cinci ori audiența obținută de Digi Sport pentru evenimentul similar din sezonul precedent, precizează Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Max Verstappen - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Lansarea sezonului de Formula 1 a avut loc pe Antena 1 și AntenaPLAY cu etapa de calificare pentru Marele Premiu al Bahrainului, eveniment care a atras un număr record de telespectatori, marcând cea mai urmărită competiție de Formula 1 din ultimul deceniu în România.

Lewis Hamilton - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Comentatori au fost Mihai Morar și Cătălin Ghigea, iar etapa a înregistrat o cotă de piață de 13.8% și un rating de 2.8 puncte.

Max Verstappen de la Red Bull va ocupa prima poziție la startul Marelui Premiu al Bahrainului, urmat de Charles Leclerc de la Ferrari și alți piloți de top. 

Leclerc - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Lewis Hamilton, deși a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente, a obținut al nouălea timp în calificări.

Max Verstappen - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Antena 3 CNN va difuza viitoarele etape, inclusiv calificările și cursa Marelui Premiu al Arabiei Saudite. În plus, AntenaPLAY oferă acces complet la toate etapele competițiilor Formula 1, 2 și 3.

Max Verstappen - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Echipa Antena, formată din Dan Pavel și Iuliana Pepene, va prezenta calificările și cele 24 de curse ale sezonului, oferind analize amănunțite asupra momentelor esențiale din competiție.

Bahrain - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Anul 2024 aduce cel mai amplu efort de organizare și financiar din istoria Formulei 1, cu un total de 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente și 24 de calificări contracronometru. 

Leclerc - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Antena devine astfel casa Formulei 1 în România pentru următorii trei ani, consolidându-și poziția în domeniul transmisiunilor sportive.


3 comentarii despre subiectul „Antena 1: Calificările pentru Marele Premiu, cea mai urmărită etapă Formula 1 în ultimii 10 ani în România”:
Anonim

Sunetul de fond foarte slab. Nu au dat interviurile de la final.

Jean

Antena 1 si lauda de sine care nu prea aduce a bine! Mihai Morar nu le are cu comentariile la formula 1 si in general la acest trust par mereu nepregatiti pentru genul acesta de transmisiuni cum au demonstrato cu meciurile nationalei de fotbal.Audientele ii incalzesc pe ei mai putin pe telespectator insa trebuie apreciat ca au investit si au interes sa transmita competitii sportive.In ultimii ani atat antena cat si pro au preferat sa colecteze bani de la firmele de cablu decat sa investeasca in sport si emisiuni noi.

Anonim

Mie mi s-au parut Ok. Totul are un inceput, nimeni nu s-a nascut invatat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile