luni, 11 martie 2024

"CSI: Vegas", "NCIS: Hawaii", "FBI", "Rookie: Feds" și altele, în luna martie pe AXN

Martie aduce pe AXN România o selecție interesantă de seriale și filme, începând cu primele săptămâni ale lunii. Printre noutățile care merită atenția se numără debutul serialului "FBI" și a spin-off-ului "The Rookie: Feds", ambele atrăgând prin poveștile captivante și dinamice. De asemenea, fanii serialelor "CSI: Vegas" și "NCIS: Hawaii" vor fi încântați cu noi episoade. Pentru cinefilii care preferă să-și petreacă sfârșitul de săptămână vizionând filme, AXN a pregătit titluri deosebite, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Rookie Feds" - Imagine remisă de AXN printr-un comunicat de presă, pentru publicare pe HD Satelit România

"FBI", unul dintre serialele ce debutează pe AXN, oferă o incursiune în munca de zi cu zi a agenților Federali de Investigații din New York, evidențiind provocările și dedicarea lor în rezolvarea cazurilor majore. Serialul a debutat pe 4 martie și promite a fi unul plin de suspans și acțiune.

Pe de altă parte, "The Rookie: Feds" aduce în prim-plan povestea agentului special Simone Clark, cea mai în vârstă recrută a Academiei FBI, și eforturile sale de a se integra în echipa din Los Angeles. Acest serial, care a debutat pe 7 martie, explorează începuturile agenților federali, combinând elemente de dramă cu momente pline de adrenalină.

"CSI: Vegas", care continuă să exploreze universul vast al infracțiunilor și investigațiilor în inima orașului Las Vegas, își va întâmpina telespectatorii cu sezoanele 2 și 3. Aici, Maxine Roby, interpretată de Paula Newsome, și echipa sa de anchetatori se avântă în rezolvarea unor cazuri complexe, urmărindu-i pe unii dintre cei mai periculoși infractori. Serialul marchează și revenirea personajului Catherine Willows, jucat de Marg Helgenberger, care se alătură echipei pentru a face față unor noi provocări. Fanii au putut urmări premiera sezonului 2 începând cu 4 martie, episodul fiind difuzat lunea, de la ora 22:00.

Pe de altă parte, peisajele încântătoare ale statului Hawaii servesc drept fundal pentru acțiunea din "NCIS: Hawaii", unde agentul special Jane Tennant, interpretată de Vanessa Lachey, împreună cu echipa sa, se confruntă cu infracțiuni care amenință atât securitatea națională, cât și liniștea insulei. Premiera sezonului 2 a fost pe 6 martie, iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la ora 22:00, câte două odată.

În perioada 8-10 martie, fanii au avut avea plăcerea să vizioneze producții notabile, însoțiți de unii dintre cei mai respectați actori de la Hollywood. Printre acestea se numără Lincoln Lawyer. În aceste filme, telespectatorii au întâlnit actori de renume precum Nicole Kidman, Robert De Niro, Morgan Freeman și Matthew McConaughey, care au adus pe ecran povești captivante.

O recomandare este cea a lui Tom Cruise în rolul emblematic al lui Ethan Hunt, în "Misiune Imposibilă 2" și "Misiune Imposibilă 3". Aceste filme vor fi difuzate pe 22 și 23 martie, de la ora 21:00, oferind o doză dublă de acțiune și suspans. În plus, Vanilla Sky, un thriller psihologic ce explorează granița subțire dintre realitate și vis, va fi transmis sâmbătă, 23 martie, de la ora 23:00.


Niciun comentariu despre subiectul „"CSI: Vegas", "NCIS: Hawaii", "FBI", "Rookie: Feds" și altele, în luna martie pe AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile