miercuri, 6 martie 2024

Thrillerele de joi seara continuă și în martie la DIVA

Seria de thrillere de joi seara de pe DIVA, care a debutat în februarie, nu se oprește aici. Martie vine cu o continuare palpitantă, aducându-ne patru noi povești de televiziune care promit să ne țină cu sufletul la gură. Gândiți-vă doar: fiecare joi seară, de la ora 20:00, avem șansa să ne scufundăm în universuri în care adevărul este mai straniu decât ficțiunea.

„Secret Life of a Student” - Imagine remisa in comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Prima lună a primăverii aduce în fața noastră povești inspirate din evenimente reale, care explorează teme întunecate precum minciunile care pot distruge vieți, copiii luați din familii și nunti care se transformă în capcane. 

Haideți să aruncăm o privire asupra celor patru povești pe care DIVA le-a pregătit pentru noi în martie:

Pe 7 martie, avem „Lecție letală” („Secret Life of a Student”), un film în care o profesoară de liceu se trezește într-o situație de coșmar, acuzată de o relație interzisă cu unul dintre elevii săi. Viața ei profesională și personală atârnă de un fir subțire.

„Mireasa ucigașă” ne așteaptă pe 14 martie, spunând povestea lui Jasmine, care descoperă că viitoarea soție a fratelui său ascunde un secret întunecat. Curajul ei de a căuta adevărul o pune în mare pericol.

„Furia unei mame”, programat pentru 21 martie, explorează disperarea și determinarea unei mame, un coșmar care devine realitate pentru Elizabeth și soțul ei.

Și nu în ultimul rând, pe 28 martie, „Rețetă pentru răpire” ne aduce povestea disperată a unei mame care își folosește toate resursele pentru a-și găsi fiica dispărută.

Pentru cinefilii în căutare de emoții tari, aceste filme thriller de pe DIVA ne promit că martie va fi o lună plină de suspans și adrenalină. Nu uitați, puteți urmări aceste serii captivante la DIVA pe mai multe platforme, inclusiv DIGI, ORANGE, VODAFONE și FOCUS SAT.


Niciun comentariu despre subiectul „Thrillerele de joi seara continuă și în martie la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile