miercuri, 10 aprilie 2024

DIGI: extraopțiunea 4K, gratuită o lună, daca nu e deja activată

DIGI a lansat o promoție pentru extraopțiunea 4K, disponibilă pentru clienții săi. Această ofertă permite utilizatorilor să experimenteze serviciul 4K gratuit pentru o lună. Activarea poate fi realizată prin website-ul DIGI.ro sau direct în magazinele DIGI.

Digi România - imagine trimisă într-un comunicat anterior pentru publicare pe HD Satelit România

Serviciul 4K oferă o calitate Ultra HD a imaginii, îmbunătățind vizionarea competițiilor sportive majore cum ar fi UEFA Champions League, La Liga și Premier League, dar si a competițiilor de tenis. De asemenea, telespectatorii au acces la diverse documentare si alte producții difuzate de televiziunile din extraoptiunea 4K (include televiziunile Digi 4K, Love Nature si Eurosport 4K). 

Un televizor Ultra HD 4K dispune de aproximativ 8 milioane de pixeli, adică de patru ori mai mulți decât cei 2 milioane de pixeli ai unui televizor Full HD, ceea ce asigură o calitate îmbunătățită a imaginii. Pentru vizionarea conținutului DIGI 4K și Eurosport 4K este necesar să deții un televizor compatibil 4K și un modul CI+. 

Campania este valabilă pentru perioada 8-21 aprilie 2024 și se adresează atât clienților existenți de TV Digital (care nu au deja activată aceasta extraopțiune), cât și celor noi. Cei din urmă trebuie să comande mai întâi abonamentul TV Digital înainte de a putea activa extraopțiunea 4K. După perioada promoțională de o lună, serviciul poate fi continuat pentru o taxă de 5 lei pe lună. Termenii și condițiile specifice sunt aplicabile și pot fi consultate de exemplu la call-center-ul și magazinele DIGI.

Notă: Extraopțiunea 4K, gratuită o lună, nu înseamnă că respectivele televiziuni Ultra HD sunt transmise la liber (necriptate). Pentru a beneficia de aceasta lună gratuită, trebui sa activați opțiunea 4K. Ulterior, o păstrați sau o anulați înainte de a expira (altfel se va prelungi automat si veți plăti 5 lei începând din a doua lună).


Un comentariu despre subiectul „DIGI: extraopțiunea 4K, gratuită o lună, daca nu e deja activată”:
Anonim

Adică te scutește de 5 lei într-o singură lună. Rămâne la aprecierea fiecăruia dacă este motivant sau nu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile