miercuri, 10 aprilie 2024

Nou la Orange: pachete de roaming în afara Spațiului Economic European, cu durate de 24 ore sau 15 zile

Orange România a lansat o nouă opțiune de roaming pentru destinații situate în afara Spațiului Economic European (SEE), valabilă începând cu 9 aprilie 2024. Noua structură tarifară elimină tarifele per unitate și introduce pachete cu durate de 24 de ore sau 15 zile, oferind clienților mai multă flexibilitate și control asupra costurilor, la prețuri reduse.

Cartelă SIM Orange - Imagine fotografiată de HD Satelit România

Pachetul de 24 de ore se activează automat la prima utilizare a serviciilor de voce sau date în afara SEE. Prima sesiune de date activează un pachet de până la 2GB, cu prețuri de la 4€, în timp ce primul apel sau SMS declanșează un pachet cu 10 minute sau SMS-uri, cu tarife de la 2€.

Pentru cei care stau mai multe zile în afara SEE, există opțiuni de 15 zile, care includ până la 10GB de date și minute/SMS, cu prețuri începând de la 20€. Comparativ, în Turcia sau Emiratele Arabe Unite, 2GB de date prin Orange costă acum 4€, iar un pachet de 10 minute/SMS este 2€. În Japonia, aceleași cantități costă 10€, respectiv 4€. Turcia, Republica Moldova, Marea Britanie și Thailanda se numără printre destinațiile preferate de clienții Orange care călătoresc în afara Spațiului Economic European (SEE).


Niciun comentariu despre subiectul „Nou la Orange: pachete de roaming în afara Spațiului Economic European, cu durate de 24 ore sau 15 zile”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile