luni, 22 aprilie 2024

Orange Tv Go, disponibil și pentru abonații OROC

De la sfârșitul lunii aprilie, Orange Tv Go va fi disponibil și pentru abonații Orange Romania Communications, se anunță într-un mesaj trimis către clienți.

Fotografie a mesajului, primit de un cititor din comunitatea de Facebook HD Satelit

"Luna aprilie vine cu noutăți: Orange TV Go va fi disponibil si pentru clienții Orange Romania Communications, de la sfârșitul lunii. Daca ai un cont alias pe care 1-ai asociat in My Orange Fix cu abonamentul tău care include acces la canale tv, te vei putea autentifica cu datele contului alias în aplicația Orange TV Go, disponibilă pentru telefon, tableta sau Smart TV sau direct pe www tvgo.orange.ro", se arată în mesaj. 

Dacă nu ti-ai creat încă un cont alias pe care sa îl asociezi cu abonamentul tău cu acces la canale TV, mesajul menționează următorii pași necesari:

- Înregistrează-te pe platforma My Orange Fix și introdu codul de client Orange Romania Communications în noul tău cont. Acest cod poate fi găsit pe factura Orange.

- Accesează secțiunea „Serviciile mele” din contul tău My Orange Fix și selectează opțiunea Orange TV Go.

- Stabilește adresa de e-mail pe care dorești să o utilizezi pentru serviciul Orange TV Go și asociaz-o cu contul tău alias.

- După ce ai configurat contul Alias, poți accesa serviciul Orange TV Go folosind adresa de e-mail și parola asociate contului Alias, atât pe aplicația Orange TV Go, cât și pe site-ul tvgo.orange.ro.

De menționat că aplicația Orange TV Connect și site-ul tvconnect.orange.ro nu vor mai fi disponibile după 15 mai 2024. Totuși, poți continua să urmărești online canalele tale preferate prin intermediul Orange TV Go.


Un comentariu despre subiectul „Orange Tv Go, disponibil și pentru abonații OROC”:
Anonim

Functioneaza doar ca de pe telefon programele tv merg doar prin wifi daca sunt pe date nu merge.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile