marți, 21 mai 2024

DIGI: Acces fără cost suplimentar la noul MAX, pentru abonații MAXPAK sau HBO. Dar cu publicitate, fără 4K / Dolby Atmos.

Abonații DIGI au fost anuntati printr-un email de către operator că, începând de astăzi, au acces la noul Max, care a înlocuit HBO Max, fără niciun cost suplimentar: dacă ești abonat al extraopțiunii MAXPAK sau HBO, vei beneficia la DIGI de MAX fără să plătești ceva suplimentar, tot ca în cazul HBO MAX, dar cu publicitate și fără 4K / Dolby Atmos. Deci prin DIGI este oferită versiunea cea mai ieftina de abonament MAX: Basic cu publicitate. Schimbarea aduce totuși conținut suplimentar. 

Logo MAX - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit

Indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți, accesarea noii platforme Max prin intermediul DIGI este simplă. Urmați pașii de mai jos pentru a vă conecta:

Pentru Telefoane și Tablete

Descărcați aplicația Max: Google Play sau App Store

Conectați-vă: Utilizați numele de utilizator și parola pe care le foloseați anterior pentru HBO Max.

Pentru televizoare smart

Descărcați aplicația Max: Din appstore-ul televizorului dumneavoastră.

Conectați-vă: Folosiți aceleași credențiale pe care le utilizați pentru HBO Max.

Accesarea de pe PC

Accesați direct: Vizitați www.max.com.

Conectați-vă: Introduceți numele de utilizator și parola folosite anterior pentru HBO Max.


Dacă ați uitat utilizatorul și parola, le puteți recupera de aici: https://play.max.com/forgot-password .

Reamintim tuturor utilizatorilor că aplicația HBO Max nu mai este funcțională, fiind înlocuită integral de noua platformă Max. Aceasta schimbare este menită să ofere acces la un conținut mult mai variat. MAX are desigur și o secțiune principală denumită HBO.

Teste de conectare cu utilizatorul și parola de la vechiul HBO MAX

Am testat pe PC, în browser web, conectarea în noul MAX (folosind utilizatorul și parola de la HBO MAX de la DIGI), iar conectarea a funcționat cu succes. 

Pe telefon cu Android nici nu a mai fost necesară introducerea utilizatorului și parolei: după instalare și lansare, noua aplicație MAX a preluat automat datele de conectare de la vechea aplicație HBO MAX. 

De asemenea, pe un televizor LG cu WebOS, la pornirea aplicației HBO MAX, a fost afișat un buton de unde sa descarc aplicația MAX pe televizor. 

La fel ca în cazul Android, după instalare și lansare, noua aplicație MAX a preluat automat datele de conectare de la vechea aplicație HBO MAX pentru LG. 

Profilele de utilizatori si istoricul de vizionare de la vechiul HBO MAX au fost de asemenea preluate și sunt disponibile în noul MAX.

Ce tip de abonament MAX este oferit prin DIGI?

La rularea primului titlu testat am fost întâmpinat de publicitate, o scurta reclamă de 10 secunde (la reluarea vizionarii unui titlu întrerupt anterior nu a fost inserată publicitate). Atunci am dedus că prin DIGI este oferit de fapt abonamentul Basic cu publicitate și fără 4K (cel care costa 4,99 €/lună și care permite vizionarea doar pe 2 dispozitive simultan, la rezoluție video maxima Full HD). Cel puțin va permite vizionarea Jocurile Olimpice de la Paris 2024, fără alte costuri.

Există și o secțiune principală denumită Sport, dar este necesară plata unei extraopțiuni suplimentare (de 3 euro lunar),. Extraoptiunea Sport este a platformei de streaming MAX, nu a DIGI, deci se facturează către MAX. Eu nu am reușit să achiziționez extraoptiunea Sport pe Max de la Digi cu ajutorul aplicației MAX de pe telefonul mobil, din cauză că este afișat mesajul: "Nu îți poți modifica abonamentul de pe acest dispozitiv. Ai achiziționat inițial abonamentul MAX de pe alt dispozitiv". Însă am reușit din browser web, de la adresa https://play.max.com/sports, unde se specifică faptul că "facturile pentru abonamentul de bază sunt emise de DIGI / RCS & RDS, însă poți achiziționa extraopțiunea Sport direct de la Max. Urmărește Eurosport 1 și Eurosport 2, ciclism, tenis etc. – live, vezi pe max. 2 dispozitive simultan. Este necesar un abonament de bază. Continuă până când extraopțiunea sau abonamentul tău de bază se anulează. Conține reclame."

Noul MAX mai oferă spre achiziție, în mod independent de DIGI, alte două tipuri de abonamente (însă prin Digi nu se poate face upgrade de la "Basic cu publicitate" la unul din aceste doua abonamente superioare):

Standard (vezi pe 2 dispozitive simultan în rezoluție video full HD, 30 de descărcări, vezi Jocurile Olimpice Paris 2024, 6,99 €/lună)

Premium (vezi pe 4 dispozitive simultan, 4K UHD și Dolby Atmos, dacă e disponibil, 100 de descărcări (se aplică limitări), vezi Jocurile Olimpice Paris 2024. 9,99 €/lună).

Și alți operatori au anunțat că oferă MAX abonaților MAXPAK, în locul HBO MAX. De exemplu, Vodafone ar oferi versiunea Standard (de precizat că la Vodafone extraoptiunea MAXPAK costă 6 euro lunar, aproximativ dublu, comparativ cu cei 15 lei la Digi; totuși, chiar și așa, e mai ieftin decât achiziția MAX Standard direct din platforma de streaming). Și la Focus Sat este versiunea Standard de abonament MAX (iar prețul MAXPAK la Focus Sat este de 16,00 lei/lună). La Orange și Nextgen, din informațiile pe care le-am primit până acum, se oferă versiunea Basic cu publicitate, la fel ca la Digi.


20 de comentarii despre subiectul „DIGI: Acces fără cost suplimentar la noul MAX, pentru abonații MAXPAK sau HBO. Dar cu publicitate, fără 4K / Dolby Atmos.”:
Anonim

Ok

Sorin

Ce ok? Era ok cu publicitate, dar sa fi lasat si 4K.

Anonim

Asta le-a oferit probabil celor de la Digi, versiunea Basic cu publicitate, iar asta asa este, fara 4K.Doar nu ai vrea sa faca setari in server special pentru DIGI, sa le ofere Basic cu publicitate, dar cu 4K.

Anonim

Ziceti mersi si asa. Era mai bine sa nu va mai ofere deloc MAX la Digi in pretul MAXPAK sau HBO? Sa vedem la alti operatori, la cine ofera MAX in abonamentul MAXPAK sau HBO, ce vor oferi.

Anonim

Trebuie menționat faptul ca nu poți cumpăra separat optiunea sport din max cu abonamentul Basic din Digi, trebuie sa îți faci un abonament prin max la care sa adaugi extraoptiunea sport te costa min 40 de lei și maxim 65 de lei pe luna.
O situație care sper sa o rezolve.

Anonim

S-a rezolvat, la un abonament basic prin digi poți în Max sa adaugi și sa plătești cu cardul extraoptiunea Sport, abonamentul se va factura în continuare prin Digi iar extraoptiunea Sport se va factura prin HBO Europe (Max).

Anonim

@ anonim cu ziceti mersi...de ce sa zic mersi? Că plătesc pentru ceva ce am avut OK pina acum?! Vreau HBOmax pentru taranul român așa cum a fost pina pe 20 mai....

Anonim

Pai sa zici mersi, pentru că era posibilă și alternativa să nu îl mai ai deloc la Digi în maxpak și să plătești separat alți bani dacă îl vroiai. Eu mă mulțumesc și așa.

Anonim

Au anunțat și cei de la Vodafone că îl oferă în continuare pentru abonații Maxpak, doar că acolo Maxpak e mai scump, costa 6 euro pe lună. Știe cineva daca acolo tot versiunea cu reclame e?

Alexandra

La vodafone avem planul Standard

Anonim

Sunt curios cum se va termina lacomia companiilor de streaming. Disney m-a anuntat ca scumpeste din nou abonamentul si i-am dat cancel. Sky m-a dus cu presu' cu abonamentul la juma' de pret pana in 2100. Dupa ce am inceput sa vad promo-uri i-am dat cancel. Si aici se scumpea abonamentul, inclusiv la cei cu juma de pret. Acum vin si HBO cu reclame platite de utilizator. Intram rar pe aplicatia lor, dar daca o sa vad vreo reclama o sa renunt sa mai intru. Amazon Prime a renuntat de mult timp la promo-uri si pentru ultimul episod GP, multe sezoane Top Gear si Ferma lui Clarkson mai sunt dispus sa platesc 14 lei / luna. Pana la finalul anului o sa raman cu Netflix si cu ceva bani pusi de-o parte pentru cateva filme la cinema.

Anonim

Pai si la Netflix a ajuns abonamentul cu 4K la prețul de 11,99 EUR pe lună, mai mult chiar decât abonamentul MAX cu 4K.

albacarolina

Nu se poate face abonament la extra optiunea Sport

Anonim

Ce continut?Documentare si atat, nimic nou sub soare nu se merita Max nici macar cel cu publicitate de la Digi.

Anonim

Ba merită. Mii de filme și seriale de calitate

Anonim

Wow!!! Sunt toate cele 23 de sezoane din How it's made, de pe Discovery!!!

Anonim

Pentru unii merită, pentru alții nu. De gustibus non est disputandum. :)

George

La DIGI (ca și la Orange și Focus Sat) pare a fi ”abonamentul Basic cu publicitate și fără 4K”, dar nu cred că ”va permite vizionarea Jocurile Olimpice de la Paris 2024 fără alte costuri”, adică fără activarea extraopțiunii Sport.
Au scris ei undeva că pentru JO nu e necesară extraopțiunea Sport?

Anonim

Da, atunci când faci abonamentul, scrie explicit ca include si vizionarea Jocurilor Olimpice, in lista de beneficii, pe lângă rezoluție, număr maxim dispozitive etc. Scrie ca beneficiu la toate tipurile de abonament: "vezi Jocurile Olimpice Paris 2024". Încearcă sa te abonezi si vei vedea.

Karess

ce ai avut cu 17 lei pina pe 21 mai acum ai cu 50 lei.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile