miercuri, 28 iunie 2023

E! va difuza ultimele două episoade din emisiunea "Celebrity Prank Wars"

În luna iulie, postul de televiziune E! va difuza ultimele două episoade dintr-o emisiune numită Celebrity Prank Wars. Această emisiune este prezentată și produsă de cunoscuții Kevin Hart și Nick Cannon, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Celebrity Prank Wars" - Imagine remisă in comunicat de către televiziunea E! pentru publicare pe HD Satelit România

 În aceste episoade, cei doi gazde își folosesc abilitățile pentru a ajuta vedetele să organizeze farse de proporții. Astfel, pe 2 și 9 iulie, de la ora 23:00, telespectatorii vor putea urmări întâlniri pline de distracție între vedete. 

În primul episod, cântărețul Robin Thicke și rapperul T-Pain se confruntă într-o farsă în care Robin Thicke profită de fobia prietenului său legată de păianjeni. Răspunsul lui T-Pain va fi pe măsură! 

În ultimul episod, Lil Duval îl provoacă pe T.I. la o sesiune amuzantă de aruncare cu toporul, care se transformă într-un coșmar când se stinge brusc lumina. În timpul acestei farse, T.I. ratează ținta dorită, dar asta nu îl oprește să organizeze o petrecere bizară.

Emisiunea Celebrity Prank Wars îi pune pe vedete la treabă în lumea farselor. Fiecare episod prezintă staruri care planifică și pun în aplicare farse amuzante și virale, iar la final, gazdele Nick Cannon și Kevin Hart aleg câștigătorul Războiului Farselor.

Printre numele celebre care au apărut în emisiune se numără Anthony Anderson, Brie și Nikki Bella, Lil Duval, Fantasia, Taraji P. Henson, Lil Jon, Ludacris, Joel McHale, Chance The Rapper, T-Pain, T.I. și Robin Thicke. Formatul emisiunii Celebrity Prank Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.


Niciun comentariu despre subiectul „E! va difuza ultimele două episoade din emisiunea "Celebrity Prank Wars"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile