vineri, 30 iunie 2023

"Planul B", un nou serial SF (2023) la FilmBox Premium

În luna iulie, telespectatorii vor avea parte de o nouă premieră pe FilmBox Premium: serialul Planul B. Acest serial este o producție SF realizată în Canada în acest an și îl aduce în prim plan pe actorul Patrick J. Adams, cunoscut pentru rolul său din apreciatul serial "Costume" (Suits). În Planul B, Adams interpretează personajul Philip, un bărbat obsedat de control, care călătorește în timp pentru a-și salva căsnicia, anunță televiziunea Filmbox Premium printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Planul B", un nou serial SF (2023) - Imagine remisă in comunicat de către Filmbox Premium pentru publicare pe HD Satelit România

Planul B este un serial cu totul aparte, deoarece filmările au început acum 10 ani, în 2013, pentru a menține fidelitatea față de scenariu și poveste, care necesitau o "întoarcere" în timp de aproape un deceniu. Chiar dacă producția a fost finalizată în 2023, acest efort de a păstra coerența temporală conferă serialului un element unic. Pentru crearea unei legături autentice între actori, Patrick J. Adams și actrița canadiană Karine Vanasse, care interpretează rolul soției personajului central, au petrecut mult timp împreună. Adams a declarat că nu are încredere prea mare în chimia dintre oameni, dar în cazul lor a existat o deschidere și o determinare de a se cunoaște reciproc. Au petrecut timp împreună la cină, au discutat și au sprijinitu-se unul pe celălalt în procesul lor creativ. Această abordare a condus la apariția unei chimii speciale între ei, aducând în serial o notă magică. Planul B va fi difuzat începând cu sâmbătă, 1 iulie, la ora 22:30, pe canalul FilmBox Premium. Nu ratați această experiență SF captivantă și emoționantă!

Jason Sudeikis, câștigător de două ori al Globului de Aur pentru cel mai bun actor în serialul „Ted Lasso”, și Alison Brie, nominalizată de două ori la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în serialul „Glow”, se reunesc într-o comedie plină de umor și ironie, care demontează stereotipurile legate de ușurința cu care unii oameni creează relații noi. Filmul intitulat „Sexul, bată-l vina!”, va fi difuzat sâmbătă, 8 iulie, la ora 21:00, pe canalul FilmBox Premium. Povestea urmărește un bărbat extrem de atractiv pentru femei și o femeie care nu poate rezista ispitei de a înșela partenerii. Cei doi ajung la concluzia că soluția pentru a îmbunătăți viața lor este să aibă o relație platonică, în care să renunțe la aspectul sexual. Cu toate acestea, descoperă că relațiile platonice nu rămân mereu la nivelul intenționat și se transformă într-o puternică atracție reciprocă. În roluri secundare, vom întâlni actorii Amanda Peet, cunoscută din filme precum „Hoața de identitate” și „Soția perfectă”, și Adam Scott, recunoscut pentru prestațiile sale în seriale precum „Parks and Recreation” și „Marile minciuni nevinovate”.

Filmul „Uraganul” (Force of Nature) oferă lui Mel Gibson, câștigător al premiului Oscar, oportunitatea perfectă de a interpreta un rol care îi place: acela al unui detectiv, deși este în vârstă și extrem de morocănos. În această poveste, el se află implicat într-o operațiune pentru a opri un jaf comis de o bandă de hoți chiar în timpul unui uragan. Evident, titlul filmului lasă la latitudinea telespectatorului să decidă la cine se referă: la fenomenul meteorologic sau la Mel Gibson. O altă actriță remarcabilă distribuită în acest film, difuzat de FilmBox Premium sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:00, este Kate Bosworth, cunoscută pentru abilitatea ei de a juca în filmele de acțiune cu un strop de sarcasm, la fel ca și stilul lui Gibson. Regizorul Michael Polish (cunoscut pentru filmele Twin Falls Idaho și Big Sur) a vorbit despre cea mai mare provocare a realizării acestui film: „atunci când am filmat scena în care personajele se scufundă în apă în subsol... este un proces foarte fizic să ai doi actori care se scufundă și să poți însoți camera cu tine... Am mai filmat sub apă, dar nu în timpul unei furtuni. A fost o provocare, dar și o experiență distractivă pentru actori. În final, am trăit cu toții emoții noi”.


Niciun comentariu despre subiectul „"Planul B", un nou serial SF (2023) la FilmBox Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile