joi, 29 iunie 2023

Cartelele preplătite Digi Mobil nu vor mai funcționa din 1 octombrie 2023 si nu vor mai putea fi cumpărate / reîncărcate de la 1 iulie 2023

Din cauza numărului extrem de mic de utilizatori de cartele prepay ai operatorului Digi România, comparativ cu milioanele de utilizatori de cartele postpaid (abonament) de la această companie, furnizorul de servicii de telefonie mobilă a decis sa retragă din oferta comercială cartelele preplatite, începând din 1 iulie 2023. De la această dată nu se vor mai putea cumpără cartele prepay Digi Mobil și nu vor mai putea fi reîncărcate cu credit. Ba chiar mai mult, din 1 octombrie 2023, aceste cartele prepay nu vor mai funcționa deloc.

Așadar, utilizatorii trebuie sa își consume creditul rămas pe propriile cartele prepay Digi Mobil până cel mai târziu pe 30 septembrie 2023 inclusiv. Operatorul recomandă migrarea la serviciile sale mobile pe baza de abonament, numărul telefonic putând fi păstrat. 

De altfel, utilizatorii de cartele prepay au primit deja (sau vor primi) un mesaj in care sunt informați că despre modificările aduse serviciilor preplătite. Mesajul anunța că începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicatii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite Digi nu vor mai fi disponibile în oferta lor comercială. Aceasta înseamnă că începând de la acea dată, nu vor mai putea fi achiziționate cartele noi și nici cartelele existente nu vor mai putea fi reîncărcate. Cu toate acestea, creditele disponibile pe cartelele existente vor putea fi consumate până cel mai târziu la data de 30 septembrie 2023 sau pot fi folosite pentru achiziționarea extraoptiunilor disponibile. Digi le recomandă utilizatorilor să folosească în continuare serviciile sale de comunicatii mobile prin intermediul serviciilor postplatite (abonamente). Aceste abonamente sunt disponibile într-o gamă largă de oferte, cu tarife începând de la 2 euro pe lună și oferă posibilitatea de a păstra același număr de telefon. Pentru informații suplimentare, utilizatorii pot apela centrul de Relații cu Clienții la numărul de telefon 0314004401 sau pot vizita oricare punct de prezenta Digi. Echipa Digi este disponibilă pentru a oferi asistență și detalii suplimentare despre aceste schimbări. În plus, abonamentele Digi ofera acces și la unele servicii care nu sunt disponibile pe cartele prepaid (de exemplu, acces la rețeaua 5G, acolo unde este disponibilă, servicii Volte, VoWiFi și altele).


Cartelă pentru abonament Digi Mobil - Fotografie realizată de HD Satelit România

Citat exact, textul mesajului este următorul: 

"MODIFICARI SERVICII PREPLATITE. Stimate utilizator, incepand cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicatii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comerciala Digi. De la aceasta data nu mai pot fi achiziționate cartele noi si nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziționarea extraoptiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023. Va multumim pentru încrederea acordată și vă recomandăm sa utilizați în continuare serviciile de comunicatii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplatite (abonamente), disponibile într-o oferta larga de servicii, cu tarife incepand de la 2 euro/lună si cu posibilitatea de a va păstra același număr de telefon. Informații suplimentare pot fi obținute prin apelarea centrului de Relații cu Clienții la numărul de telefon 0314004401 sau in orice punct de prezenta Digi. Echipa Digi"


10 comentarii despre subiectul „Cartelele preplătite Digi Mobil nu vor mai funcționa din 1 octombrie 2023 si nu vor mai putea fi cumpărate / reîncărcate de la 1 iulie 2023”:
Anonim

Era si normal. De ce sa dai 2 euro pe luna sa ai 2 giga de trafic pe cartelă cand poti sa ai nelimitat tot la 2 euro pe abonament

Anonim

Nu exista nelimitat la 2 euro,ai 50gb restul va fi limitat la 128kbps

Anonim

Indiferent ce viteza este dupa 50 GB, tot nelimitat este. Adica nu iti taie netul, doar ca merge mult mai incet.
Dar este imposibil sa consumi atat net intr-o luna pe telefon, eu ma uit intensiv la video si filme pe telefon si nu depasesc niciodată 15-20 GB/ luna.

Anonim

Al doilea anonim, nelimitat se refera la nelimitarea cantității de date descarcate/ încărcate, adică trafic (sau GB) nelimitat, nu la nelimitarea vitezei de transfer dupa o anumita cantitate de date.

Anonim

Am depasit 50 de giga de vreo 2 ori si nu mi-au taiat din viteză. De regula majoritatea abonatilor nu consuma niciodata 50de giga chiar daca te uiti la muzica si filme toata ziua, este undeva la 29 de giga. Eu i-am depasit ca am facut hotspot la un telefon

Anonim

Si alti operatori scriu internet nelimitat si vezi in contract scris cu litere de o șchioapă dupa X GB de trafic se reduce viteza. De regula nu ai cum sa depășești 50 de giga pe internet mobil lunar oricat ai naviga pe net

Cristy

poate va introduce HD Voice Plus ( VoLTE+ )

Bogdan

Cartelele astea erau bune sa le incarci cu 2,3,5 euro la 3 luni pentru persoanele care vorbesc rar si sunt sunate. Oricum multi posesori au trecut cartelele pe abonament.

Bogdan

VoLTE este de mult in reteaua DigiMobil. Trebuie sa dai reset la telefon sau să suni la ei sa ți-l activeze daca ai cartela mai veche si nu se activeaza automat dupa reset telefon. In multe zone au activat la greu 4G+ si m-am pomenit cu 5G undeva pe zona dig Braila Galați...dar' cu 2 dungi la semnal (posibil teste...sau frecvente bruiate ca acolo intra si roaming cu niste retele din Moldova si Ucraina)

Cristy

Bogdan eu nu am zis de VoLTE eu am spus VoLTE+

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile