marți, 11 iulie 2023

Televiziunea DIVA va difuza două sezoane din serialul "Căpitanul Marleau"

Începând cu data de 17 iulie, telespectatorii de la DIVA vor avea ocazia să urmărească două sezoane ale serialului polițist francez "Căpitanul Marleau" („Capitaine Marleau”). Sezoanele 6 și 7, care au fost difuzate în perioada 2020-2022, vor oferi fanilor serialelor polițiste o incursiune în noile provocări profesionale și personale ale celei mai extravagante polițiste din Franța. Producția va fi difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17:50, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Căpitanul Marleau" -  Imagine remisă în comunicat de DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

Lansat în 2014, "Căpitanul Marleau" a devenit cel mai popular serial TV din Franța în anii 2018, 2019 și 2020. Printre actorii care au jucat în acest serial se numără Gérard Depardieu și David Suchet, iar interpretarea lui Masiero aduce în fața publicului un personaj memorabil, comparabil cu faimosul Hercule Poirot interpretat chiar de acesta din urmă.

Protagonista principală, interpretată de Corinne Masiero, este un căpitan în Jandarmeria Națională. Căpitanul Marleau nu este un jandarm obișnuit: abordează investigațiile într-un mod inedit, urmărind suspecții ca un câine de vânătoare și având încredere că, la final, va prinde vinovatul. Aspectul ei se aseamănă cu cel al unui om obișnuit de pe stradă, iar elementul distinctiv al ținutei sale este căciula roșie, o subtilă aluzie la un Sherlock Holmes feminin. Pe lângă acestea, are o personalitate unică, un comportament imprevizibil și un simț al umorului negru, adesea inspirat de serialele polițiste americane. Metodele sale de lucru atipice și neconvenționale o diferențiază de colegii săi și o ajută să rezolve orice caz pe baza indiciilor descoperite.

În noile episoade difuzate de DIVA în luna iulie, eroina din "Căpitanul Marleau" se confruntă cu investigarea unui preot, a trecerii in neființă unei patinatoare sau a dispariției unui trup neînsuflețit dintr-un orășel inundat de văduve. Și chiar atunci când pleacă în vacanță în Guadelupa (Insulele Caraibe), nu poate să se bucure de soare și de plajă, deoarece găsește mereu ceva de investigat acolo. Descoperiți toate aceste noi cazuri rezolvate de "Căpitanul Marleau" în sezoanele 6 și 7, începând cu data de 17 iulie, de luni până vineri, de la ora 17:50, doar pe DIVA.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea DIVA va difuza două sezoane din serialul "Căpitanul Marleau"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile