marți, 3 octombrie 2023

Noutățile lunii octombrie la HBO, Cinemax, Discovery, Eurosport, TLC, HGTV, Cartoon Network, Cartoonito și Warner TV

Luna octombrie aduce o serie de noutăți și exclusivități la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery, situându-se pe locuri importante în atenția telespectatorilor din România, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.


HBO


În luna octombrie, HBO intenționează să ofere publicului o serie de premiere, atât în ceea ce privește filmele, cât și serialele. Printre acestea, se va difuza și Sezonul 2 din serialul "30 de arginți" (sau "30 Coins"), programat pentru data de 23 octombrie, începând cu ora 21:35. În acest nou sezon, personajul Părintele Vergara încearcă să se ascundă de trecutul său tumultuos, însă este neîncetat urmărit de Diavol. Acesta din urmă are ca obiectiv recuperarea unei comori deosebit de importante, respectiv una dintre cele 30 de monede pentru care Iuda a decis să-l trădeze pe Iisus Hristos. Acum, Părintele Vergara simte că a sosit momentul să-l înfrunte din nou pe Diavol, fiind și pregătit pentru aceasta.

În plus, octombrie vine la HBO cu alte premiere notabile: pe 8 octombrie, la ora 20:00, va fi difuzat filmul "Meg 2: Confruntare în adâncuri", urmat pe 15 octombrie, tot la ora 20:00, de "Un plan irezistibil". Pe 22 octombrie, telespectatorii se vor putea bucura de "Exorcistul papei", programat și acesta de la ora 20:00.

Cinemax


La rândul său, Cinemax a planificat pentru octombrie nu doar zile speciale dedicate sărbătorii de Halloween, dar și o inovație: introducerea Music Mondays. În ceea ce privește sărbătoarea de Halloween, Cinemax sărbătorește cu filme tematice, difuzate în seri consecutive: pe 28 octombrie "Căminul ororilor" va începe la ora 23:00, pe 29 octombrie "Căminul ororilor 2" va fi difuzat de la ora 22:30, "Căminul ororilor 3" va putea fi urmărit pe 30 octombrie, de la ora 22:40, iar clasicul "Masacrul din Texas" (realizat în 1974) va fi prezentat pe 31 octombrie, începând cu ora 22:30.

De asemenea, televiziunea Cinemax 2 introduce un nou concept, denumit Music Mondays. În cadrul acestuia, pe 2 octombrie, de la ora 21:30, va fi transmis filmul "Yentl", urmat pe 9 octombrie de "Hair", programat tot de la ora 21:30. Pe 16 octombrie, de la ora 21:30, telespectatorii se vor putea bucura de "Koyaanisqatsi".

Discovery


În luna octombrie, televiziunea Discovery va marca aniversarea a două decenii de la debutul emisiunii "Mașini pe Alese" (cunoscută internațional sub numele "Wheeler Dealers"). Aniversarea va avea loc pe data de 18 octombrie, zi în care programul televizat va fi integral dedicat acestei emisiuni. Începând cu primele ore ale dimineții și până seara, publicul telespectator va avea ocazia să-i urmărească pe Marc "Elvis" Priestley și Mike Brewer în procesul meticulos de recondiționare a unor automobile deosebit de interesante.

Punctul culminant al zilei va fi la ora 22:00, moment în care Discovery va transmite în premieră primul episod al celui de-al optsprezecelea sezon al emisiunii "Wheeler Dealers". În acest episod inaugural, duo-ul format din dealer-ul de mașini Mike Brewer și expertul în mecanică Marc Priestley, supranumit "Elvis", va dedica atenția și expertiza lor unui vehicul Ford Fiesta Mk1.

De asemenea, televiziunea Discovery va lansa un nou sezon al emisiunii "Goana după Aur" (cunoscută și sub denumirea "Gold Rush") începând cu data de 24 octombrie, programul urmând să fie transmis de la ora 22:00. În contextul unei economii în declin, mulți americani sunt obligați să își reconsidere radical modul în care își duc viața de zi cu zi. Un exemplu în acest sens este reprezentat de Todd și Jack Hoffman, doi nativi ai statului Oregon. Pentru ei, această reevaluare a modului de viață înseamnă să își asume riscuri considerabile, inclusiv pericolul asupra vieții și a integrității corporale, în încercarea de a extrage aur. Ca mineri de aur, ei se confruntă cu condiții meteorologice severe, perioade îndelungate petrecute departe de membrii familiilor lor și, în general, își asumă riscuri semnificative, toate acestea în speranța de a acumula bogății considerabile.

"Mașini pe Alese" - Imagine remisă în comunicat de catre Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit


Eurosport


În ceea ce privește televiziunea Eurosport, în ultima zi a lunii octombrie, aceasta va marca debutul sporturilor de iarnă cu transmisii de ski alpin. Între timp, Eurosport 2 va continua să difuzeze meciuri de tenis în cadrul noilor turnee ATP. Astfel, telespectatorii se vor putea bucura de turneele de la Beijing care se vor încheia pe data de 4 octombrie, de turneul de la Shanghai care va avea loc între 4 și 15 octombrie, de cel de la Antwerp programat pe 22 octombrie, de cel de la Basel programat între 23 și 29 octombrie, de turneul de la Viena care va avea loc în perioada 23-29 octombrie, urmat de turneul de la Paris, programat între 30 octombrie și 5 noiembrie.

TLC


Printre aceste oferte exclusive se numără două seriale dramatice medicale de producție internațională, care vor fi transmise în premieră de TLC, o televiziune disponibilă în grilele furnizorilor de servicii de televiziune.

Primul dintre seriale, intitulat "Viață de Medic" (original "Medics"), este un produs media originar din Polonia. Acesta și-a făcut debutul în data de 2 octombrie pe canalul TLC, începând cu ora 20:00. Serialul, care va fi difuzat de luni până vineri, se va concentra asupra vieții și profesiei tinerei și ambițioasei Dr. Alicja Szymańska, dar și a colectivului de medici și personal auxiliar din Spitalul Copernicus. Telespectatorii vor fi martorii unui număr semnificativ de vieți salvate de această echipă dedicată, deși în povești se vor întrețese și dificultățile personale cu care se confruntă medicii.

Un al doilea serial dramatic, denumit "Cu toată inima" (sau "Ilk Ve son – Deeply"), programat pentru premiera la data de 21 octombrie, va începe să fie difuzat la TLC, începând cu ora 22:00. Acest serial turcesc va prezenta o poveste de dragoste complexă și de durată, desfășurată pe parcursul a zece ani, între personajele principale Deniz și Barış. Povestea lor începe de la vârsta de douăzeci de ani și parcurge perioadele până la divorțul lor, explorând amintiri profunde și emoționante legate de viață și dragoste.

În plus față de aceste două seriale notabile, TLC va introduce și alte emisiuni noi în luna octombrie. Un exemplu este "Pețitori Internaționali" (original "Match Me Abroad"), unde pețitori profesionali vor încerca să creeze conexiuni romantice între cetățeni americani și parteneri potențiali din străinătate, în speranța scânteierii unei atracții reciproce. Această emisiune va începe să fie difuzată în data de 1 octombrie, de la ora 21:00.

De asemenea, pe 6 octombrie, de la ora 22:00, telespectatorii vor avea ocazia să se delecteze cu emisiunea "Probleme Medicale Sub Centură" (sau "Dr. Down Below"), prezentată de Dr. Fenwa Milhouse. Aceasta va aduce în prim-plan o abordare plină de umor și înțelegere asupra domeniului complex și adesea imprevizibil al urologiei.

HGTV


În data de 3 octombrie, televiziunea HGTV va prezenta în premieră un spectacol denumit "Case de groază, renovări grozave" (sau "Fix My Frankenhouse" în engleză). În acest spectacol, Denese și Mike Butler, un duo format din soț și soție care sunt, de asemenea, designeri și antreprenori, sunt însărcinați să salveze locuințe care, în urma unor adăugiri și renovări numeroase și necontrolate, au devenit de nerecunoscut. Misiunea lor principală este aceea de a asista proprietarii în transformarea locuințelor lor haotice și fără coerență în spații moderne și armonios organizate.

Ulterior, pe data de 25 octombrie, la ora 22:00, HGTV va lansa un nou program intitulat "Mutări în Vegas" sau "Flip the Strip" în engleză. În cadrul acestui show, Ben Cleary, Dan Paterson, Liam Black și Malik Wills-Martin, care sunt membri ai trupei de dans "Thunder From Down Under" pe timp de noapte și comercianți cu experiență pe timp de zi, colaborează cu renumita designer de interior Kelly Stone. Obiectivul lor comun este acela de a transforma locuințele monotone ale clienților lor în veritabile oaze desprinse parcă din decorul deșertului, strălucitoare și pline de viață.

Cartoon Network


Emisiunea de la Cartoon Network, "Aventurile bravului prinț Ivandoe", prezintă continuarea simpaticelor întâmplări în care este implicat prințul Ivandoe, alături de companionul său fidel, Bert. Aceste întâmplări descriu peripețiile duo-ului în încercarea lor de a localiza legendara Penă de Aur. Se anunță premiera iminentă a sezonului patru al acestei serii animate (programată pentru data de 9 octombrie, la ora 17:25), în cadrul căreia tinerii telespectatori vor avea șansa de a-l însoți pe curajosul Ivandoe într-o misiune crucială de salvare a vieții personajului Omidorință. Ca recompensă pentru actul său de bravură, Omidorința este dispusă să-i îndeplinească prințului o dorință, fără echivoc. În plus, Ivandoe va resimți o anumită nostalgie pentru festivitățile ce au loc în Regatul Cerb. Pentru a-i ridica moralul, Bert va lua inițiativa de a organiza o surpriză care să-l înveselească pe prinț. Într-un alt episod, Bert va avea ocazia de a prelua frâiele Consiliului Eroic al Eroului pentru un interval de timp, perioadă în care Ivandoe va fi nevoit să îndeplinească rolul de scutier. De asemenea, prințul va fi pus în situația de a traversa teritoriul misterios și întunecat al Regatului Subteran al Căpcăunilor, în căutarea unui traseu secret.

Cartoonito


În ceea ce privește programul de la Cartoonito, personajul vesel și prietenos cunoscut sub numele de Cârtițel este pregătit să-și facă reapariția pe micul ecran cu noi aventuri ce se desfășoară în mediul subteran. Spectacolul, programat pentru data de 23 octombrie, ora 16:00, îl prezintă pe Cârtițel implicându-se activ în diverse situații complicate, având ca scop principal să ofere un sprijin necondiționat prietenilor săi și să identifice soluții eficiente la problemele care apar în orașul subteran în care locuiește. Acțiunile sale includ, printre altele, recuperarea unor pagini care s-au rătăcit sau intervenții rapide și eficace de salvare a prietenilor săi aflați în situații periculoase. Cârtițel, însoțit de echipa sa de cârtițe, depune eforturi constante pentru a asigura un climat de ordine și liniște în comunitatea subterană. Spectatorii sunt invitați să urmărească această simpatică echipă de cârtițe în noile lor aventuri, care promit să fie nu doar amuzante, dar și educative, începând cu data de 23 octombrie, pe canalul Cartoonito.

Warner TV


Televiziunea Warner TV își propune să ofere publicului, în luna octombrie, o selecție de patru lungmetraje de acțiune și horror, ce se întind pe o perioadă de șase decenii, începând cu anii 1950 și până în 2010. Aceste filme proeminente beneficiază de prestațiile unor actori de renume în industria cinematografică, avându-i în rolurile principale pe Charlton Heston, Tom Cruise, Danny Trejo și Chris Hemsworth.

Pe data de 8 octombrie, telespectatorii se vor putea delecta cu drama epică de aventuri "Ben-Hur" (1959), un film sub semnătura regizorală a lui William Wyler, care a fost distins cu unsprezece trofee Oscar. Printre aceste prestigioase distincții, se numără trofeele pentru cel mai bun film și cea mai bună regie. Proiecția acestui monumental film este programată să înceapă la ora 14:00.

Mai târziu, în cursul aceleiași luni, pe 21 octombrie, Warner TV va introduce în grila sa de programe thrillerul de acțiune intitulat "Jack Reacher. Un glonț la țintă" (2012), o producție cinematografică orchestrată de regizorul Christopher McQuarrie. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească acest film palpitant începând cu ora 24:00.

În plus, un alt film de acțiune notabil, "Macete" (Machete) (2010), regizat de Ethan Maniquis și Robert Rodriguez, va avea premiera pe micile ecrane ale Warner TV în aceeași lună de octombrie. Data exactă a difuzării nu este precizată în informațiile furnizate.

Ultima zi a lunii octombrie va aduce în atenția publicului un film cu accente de horror, și anume "Cabana din pădure" (Cabin In The Woods) (2011). Sub direcția regizorală a lui Drew Goddard, acest film promite să ofere momente tensionate și atmosferă înfricoșătoare, fiind programat să fie difuzat la ora 21:10.


6 comentarii despre subiectul „Noutățile lunii octombrie la HBO, Cinemax, Discovery, Eurosport, TLC, HGTV, Cartoon Network, Cartoonito și Warner TV”:
Anonim

Abia aștept să văd noutățile de pe HBO, mai ales sezonul 2 din "30 de arginți". Pare interesanta povestea cu Părintele Vergara

Dana

Sincer, mie 30 de arginți nu mi se pare așa interesant. Sunt mai curioasa de serialele de pe TLC, mai ales acel Viață de Medic.

Anonim

Dana, TLC nu e deloc pe gustul meu. Serialele medicale sunt plictisitoare, prefer ceva cu mai multă acțiune și suspans pe HBO.

Johny

Chiar nimeni nu așteaptă filmele de pe Warner TV? Ben-Hur și Jack Reacher sunt capodopere

Anonim

Ben-Hur este bun, dar e vechi. Eu mă așteptam la ceva mai recent și interesant.

Johny

te înțeleg perfect. Dar uneori e plăcut să revezi și clasicele, nu doar noutățile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile