luni, 6 noiembrie 2023

"House of Villains", la E! din 12 noiembrie

NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anuntat printr-un comunicat remis catre HD Satelit Romania privind lansarea în premieră pentru piața din România a spectacolului de tip reality-show intitulat "House of Villains". Spectacolul, prezentat pe canalul E!, promite să adune laolaltă zece dintre cele mai notorii și cunoscute personalități considerate antagoniste, din universul emisiunilor de reality-show de pe micile ecrane. Joel McHale va fi gazda acestui nou format, care își va face debutul cu un episod special de 75 de minute, în data de 12 noiembrie, începând cu ora 22:00.


"House of Villains" - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Acest reality-show este conceput ca un teren de întrecere pentru celebrități cunoscute pentru rolurile lor de „răufăcători” în astfel de emisiuni, care acum sunt provocate să interacționeze și să se confrunte într-o serie de teste menite să evalueze abilitățile lor fizice, psihologice și emoționale.

Cu un premiu substanțial de 200.000 de dolari și titlul onorific de „Cel mai malefic personaj din America” în joc, fiecare săptămână le aduce concurenților o nouă provocare majoră. Câștigătorul fiecărei probe este protejat de eliminare, iar la finalul săptămânii, unul dintre antagoniști este nevoit să părăsească competiția. Show-ul este o adevărată arenă de luptă pentru supremație, unde alianțele se formează și se destramă, încrederea este un bun prețios și trădată, iar participanții luptă pentru a atinge vârful piramidei succesului.

Participanții acestui reality-show


Anfisa Arkhipchenko, originară din Rusia, a câștigat rapid notorietate în anul 2016 prin participarea sa în emisiunea "90 Day Fiancé", unde și-a expus relația tumultuoasă. După acest debut televizat, Arkhipchenko și-a finalizat studiile universitare și a reușit să se impună în domeniul fitness-ului.

Johnny Bananas, un competitor care și-a dovedit valoarea prin șapte victorii în cadrul emisiunii MTV "The Challenge", este pregătit să își adauge încă un triumf în "House of Villains". Recunoscut pentru aptitudinile sale fizice, abilitatea de a manipula și un simț al umorului dinamic, Johnny se distinge nu doar ca un personaj de reality-show, ci ca o forță cu adevărat impresionantă ce merită luată în seamă.

Shake Chatterjee, cunoscut ca veterinar și DJ, a devenit preferatul Americii, reușind să-și trăiască viața după propriile reguli, chiar dacă asta înseamnă că uneori lucrurile pot deveni conflictuale. De la apariția sa în sezonul al doilea al emisiunii "Love Is Blind", Shake și-a transferat talentul din vântosul Chicago în însoritul Miami, unde își continuă munca de veterinar pe timpul zilei și pasiunea pentru DJ-ing pe timp de noapte.

Jonny Fairplay, o figură marcantă în universul emisiunilor de realitate și participant de seamă în "Survivor", a devenit cunoscut pentru faimoasa "Minciuna bunicii moarte". Cu peste 90 de apariții televizate, incluzând victoria în "Ty Murray’s Celebrity Bull Riding" și rolul de co-prezentator în "Fear Factor", Fairplay este de asemenea tatăl a doi copii, Finn și Madilyn, și gazda unui podcast propriu numit "The Reality After Show with Jonny Fairplay".

Bobby Lytes, născut în Miami, rapper și antreprenor, a lăsat o impresie puternică prin personalitatea sa vibrantă și abilitatea de a gestiona conflictele. După numeroase single-uri de succes și apariții televizate, Bobby își propune să demonstreze că are toate calitățile necesare pentru a cuceri "House of Villains".

Lara Bingle, model australian și personalitate de televiziune, a fost sub lumina reflectoarelor încă de la vârsta de 19 ani, când a debutat cu campania turistică "Where the bloody hell are you?". Odată cu lansarea propriului brand de cosmetice și mamă a doi copii, Lara este determinată să demonstreze că poate fi o competitor serios în cadrul acestui nou show.

Cu o astfel de distribuție variată și o promisiune de divertisment neconvențional, "House of Villains" este cu siguranță o emisiune inedită în oferta de programe a E! Fii pregătit să fii martor la strategii, alianțe, și trădări, într-o luptă pentru titlul de cel mai rău dintre răi.


4 comentarii despre subiectul „"House of Villains", la E! din 12 noiembrie”:
Anonim

Pare o combinație între "Big Brother" și o adunare de supereroi negativi. :))

Dani

E un fel de război al ego-urilor acolo. Este și un premiu de 200.000 de dolari la mijloc. Asta poate schimba multe.

Anonim

Banii ăia sunt un motiv bun să vezi oameni "malefici" făcând aproape orice pentru victorie. :))

Anonim

De fapt, ca o completare, eu sunt curios să văd ce "abilități" o să evalueze la ei. O să fie ca în "Jocurile foamei", doar că în loc de săgeți avem intrigi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile