sâmbătă, 2 decembrie 2023

Campionatul European de Fotbal 2024 va fi transmis în Ultra HD

Campionatul European de Fotbal începe în Germania în iunie. În calitate de radiodifuzor, sponsor național și deținător al drepturilor de televizare pentru UEFA Euro 2024, Deutsche Telekom a anunțat detalii despre transmisia evenimentului sportiv care va avea loc în vara viitoare.

Competiție de fotbal - Imagine decorativă realizată de HD Satelit Romania (nu reprezintă o imagine oficială a Campionatul European de Fotbal 2024)

Acest turneu este cel mai mare eveniment sportiv al acestui deceniu. Deutsche Telekom este partener al UEFA. Vom asigura transmisii tv la nivel mondial. Vom oferi cele mai extinse programe liveVom difuza în calitate UHD toate cele 51 de meciuri ale acestui campionat europeanVom evidenția toate momentele importante. Vom organiza un festival fotbalistic în vara următoare și abia așteptăm startul competiției. Pentru noi, numărătoarea inversă a început deja de astăzi”, a precizat Deutsche Telekom.

"În Germania, Deutsche Telekom va oferi vizionare publică în multe orașe ale Campionatului European. UEFA operează Fan Zones în cele zece orașe ale Campionatului European. Deutsche Telekom va furniza imaginile prin MagentaTV și va activa ca sponsor național în Fan Zones. Pentru a se asigura că toți clienții de telefonie mobilă Deutsche Telekom pot urmări campionatul, Deutsche Telekom va oferi trafic nelimitat de date mobile în timpul turneului la diverse tipuri de abonamente", au mai spus reprezentanții Deutsche Telekom.

Rețelele de internet au fost deja instalate de câteva zile în majoritatea stadioanelor Campionatului European. Testele urmează să înceapă de Anul Nou. Deutsche Telekom spune că va oferi cea mai bună conectivitate pe stadioane, precum și viteză mare de internet prin 5G, LAN și WLAN. Compania instalează 50 de kilometri de fibră optică pe cele zece stadioane și furnizează 1.000 de echipamente și 1.500 de puncte de acces. Aceste echipamente nu vor fi dezinstalate după terminarea pentru EURO 2024, ci vor rămâne pentru fi folosite și ulterior. În total, peste 600 de tehnicieni Telekom vor lucra special pentru Campionatul European de Fotbal 2024.

"Telekom își optimizează deja rețeaua mobilă din Germania, oriunde se vor afla fanii fotbalului în timpul Campionatelor Europene de acasă. Accentul este pus pe un total de 430 de locații. Acolo, tehnicienii extind acoperirea echipamentelor existente, montează altele noi și, dacă este necesar, implementează soluții temporare. Prin aceste măsuri, Telekom completează cele peste 13.000 de antene din rețeaua mobilă. Nouă dintre cele zece stadioane ale Campionatului European vor primi internet 5G pe frecvența de mare viteză, pe frecventa de 3,6 gigaherți. Fibra optică va juca, de asemenea, un rol cheie la Euro 2024. Deutsche Telekom se va baza pe fibră optică oriunde are loc Campionatul European. Vom transmite imaginile care vor face înconjurul lumii. În acest scop, integrăm IBC (Centrul de difuzare al UEFA) în rețeaua noastră. Este vorba despre o infrastructură de rețea redundantă și foarte rezistentă pentru imaginile tv ale turneului. De la IBC, semnalul vor face înconjurul lumii”, au mai explicat reprezentanții Deutsche Telekom.

UEFA Euro 2024, eveniment sportiv cunoscut și ca Euro 2024, reprezintă cea de-a 17-a ediție a Campionatului European de Fotbal, un eveniment prestigios organizat de UEFA. Gazda acestei ediții va fi Germania, iar competiția va avea loc între 14 iunie și 14 iulie 2024. Germania, fiind țara gazdă, va face parte din Grupa A și va participa la meciul de deschidere.

Echipele calificate pentru Euro 2024 sunt: Albania (Grupa E, Locul 1), Anglia (Grupa C, Locul 1), Austria (Grupa F, Locul 2), Belgia (Grupa F, Locul 1), Cehia (Grupa E, Locul 2), Croația (Grupa D, Locul 2), Danemarca (Grupa H, Locul 1), Elveția (Grupa I, Locul 2), Franța (Grupa B, Locul 1), Germania (Gazdă), Italia (Grupa C, Locul 2), Țările de Jos (Grupa B, Locul 2), Portugalia (Grupa J, Locul 1), România (Grupa I, Locul 1), Scoția (Grupa A, Locul 2), Serbia (Grupa G, Locul 2), Slovacia (Grupa J, Locul 2), Slovenia (Grupa H, Locul 2), Spania (Grupa A, Locul 1), Turcia (Grupa D, Locul 1) și Ungaria (Grupa G, Locul 1).

Echipele pentru tragerea la sorți a Euro 2024 au fost organizate în patru urne. În Urna 1 se află Germania, Portugalia, Franța, Spania, Belgia și Anglia. Urna 2 cuprinde Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România și Austria. Urna 3 include Olanda, Scoția, Slovenia, Slovacia, Republica Cehă și Croația. În final, Urna 4 constă din Italia, Serbia, Elveția și câștigătoarele celor trei baraje.

Naționala României a participat până acum la cinci Campionate Europene de fotbal (în anii 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016), aceasta fiind a șasea ediție la care s-a calificat. 

Sloganul EURO 2024 este "Uniți de fotbal. Uniți în inima Europei".


19 comentarii despre subiectul „Campionatul European de Fotbal 2024 va fi transmis în Ultra HD”:
Anonim

Poate avem noroc si ajungem in grupa cu Belgia, Slovenia, Elveția etc :)

Marius

Pe lângă tehnologia impresionantă ce va fi utilizată la Euro 2024 de germani, sunt bucuros de faptul că România s-a calificat din nou. Va fi interesant să vedem cum se descurcă echipa noastră.

Anonim

Mie imi place sloganul, captează perfect esența Campionatului European de Fotbal - aduce oameni din diferite națiuni împreună.

Nicu

Ultra HD oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât HD standard. Asta înseamnă detalii mult mai clare și culori mai vii. Sunt curios daca va fi si HDR. Dar probabil ca nemtii nu se dezmint si vor oferi tot ce e mai bun.

Anonim

Dar pentru a beneficia de calitatea Ultra HD, telespectatorii trebuie să aibă televizoare compatibile cu această tehnologie. Eu nu am!

Sorin

In acest caz, fie iti cumperi un televizor 4K, fie te uiti in HD.

marian

Putine sanse sa fie transmis de pro tv in 4k..

Anonim

la noi protv va transmite campionatul euro 2024 si hd poate pe viitor uhd

Anonim

Cum am prezis in primul comentariu, am avut iar noroc. Azi a avut loc extragerea si tricolorii au fost repartizați în grupa E, alături de Slovacia, Belgia și câștigătoarea barajului dintre Bosnia contra Ucraina si Israel contra Islanda. Hai Romania! :)))))

Anonim

România își va începe parcursul în competiție pe 17 iunie la Munchen, confruntându-se cu echipa învingătoare din barajul pe ruta B. A doua confruntare, care se anunță a fi un meci crucial, ne va pune față în față cu puternica echipă a Belgiei, întâlnire programată pe 22 iunie la Koln. Încheiem faza grupelor pe 26 iunie la Frankfurt, unde ne vom măsura forțele cu Slovacia, într-un meci care ar putea fi decisiv, sub îndrumarea antrenorului Edi Iordănescu.

Anonim

Scoția se va alătura Germaniei, Ungariei și Elveției în Grupa A la Euro 2024. Primul meci al turneului va fi între Germania și Scoția.

Anonim

În urma tragerea la sorți pentru turneul final al Euro 2024, echipele au fost împărțite în următoarele grupe:

În Grupa A ne întâlnim cu Germania, Ungaria, Scoția și Elveția, un amestec interesant de stiluri de joc și tradiții fotbalistice.

Grupa B adună împreună Spania, Albania, Croația și Italia, promițând confruntări pline de pasiune și tehnica de înalt nivel.

Anglia, Danemarca, Slovenia și Serbia formează Grupa C, unde se prefigurează dueluri echilibrate și imprevizibile.

Grupa D este compusă din Franța, Austria, Olanda și câștigătorul dintre Țara Galilor și Finlanda sau Polonia și Estonia, oferind o perspectivă intrigantă asupra potențialilor sfertfinaliști.

Belgia, România, Slovacia și învingătorul dintre Bosnia și Ucraina sau Israel și Islanda vor lupta în Grupa E, unde fiecare meci va conta enorm pentru soarta calificării.

În fine, Grupa F îi aduce împreună pe Portugalia, Turcia, Cehia și victoriosul dintre Georgia și Luxemburg sau Grecia și Kazahstan, promițând confruntări palpitante și imprevizibile pentru ultimele locuri în faza eliminatorie.

Anonim

La noi singurii care ar fi putut transmite UHD această competiție ar fi fost Digi4K. Doar că Digi nu a cumpărat drepturile de difuzare. Se vede bine și 1080i.

Anonim

Poate vor transmite turcii pe Turksat la liber, cum au făcut și la mondiale. Se prinde la 42 grade Est și în România., cu antene de 80 -90 cm. Vezi imaginea 4K de acolo , iar sunetul îl pui de pe telefon cu comentariu în română.

Anonim

Interesantă și soluția cu satelitul, dar turcii nu au confirmat deocamdata că vor transmite Euro 2024 gratuit in 4K prin Turksat.

În privința programului meciurilor, echipa națională de fotbal a României își va începe aventura la EURO 2024 cu un program intens în cadrul grupei E. Debutul va avea loc pe 17 iunie, când România se va confrunta cu câștigătoarea din play-off B, meciul fiind programat la München, de la ora 16:00. Aceeași zi aduce și confruntarea dintre Belgia și Slovacia, la Frankfurt, de la ora 19:00. Pe 21 iunie, Slovacia se va întâlni cu echipa din play-off B la Dusseldorf. Următorul meci pentru România este programat pe 22 iunie, când se va confrunta cu Belgia la Köln, un meci programat târziu, la ora 22:00. Ultimul meci din grupă pentru România va fi împotriva Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt, de la ora 19:00, în aceeași zi și ora cu meciul dintre echipa din play-off B și Belgia, ce se va desfășura la Stuttgart.

Anonim

precis va fi pe Rai 4k

Anonim

Pentru abonații la rețelele de cablu din România, va exista o soluție 4K pentru aceste meciuri ?

Anonim

Rai-urile codează aceste transmisiuni de multă vreme.

Anonim

Voyo transmite la calitate maximă de 480p. Privesc un meci din Europa League: Atalanta - Liverpool. Calitate foarte mică.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile