vineri, 9 decembrie 2011

Tombola Craciunului Digi sau cum poţi câştiga un automobil şi alte premii de la RCS-RDS

AICI poti vedea câştigatorii de la Tombola Craciunului Digi. RCS -RDS organizează cu ocazia sarbatorilor de iarna "Tombola Craciunului" Digi, rasplatind prin aceasta acţiune fidelitatea clientilor companiei. Oricare dintre abonatii companiei poate fi posibilul câştigator al un automobil sau a unuia dintre celelalte 3200 premii.


In perioada sarbatorilor de iarna, incepand din 6 decembrie, cand romanii il sarbatoresc pe Mos Nicolae si pana in ajunul Craciunului 2011, clientii RCS & RDS au sansa sa castige unul dintre cele 3201 premii inscrise in "Tombola Craciunului" Digi.

Premiul cel mare este un un automobil, dar mai poti câştiga 500 televizoare LCD, 100 sisteme Home Cinema, 100 tablete PC, 1000 smartphone-uri, 1000 decodoare HD şi 500 premii surpriza pentru copii.

"Iti multumim ca esti abonat la serviciile Digi!" este sloganul  sub care compania doreste sa rasplateasca astfel, la sfarsit de an, fidelitatea abonatilor sai. Acestia vor intra automat in tombola. Premiile vor fi extrase zilnic, timp de 3 saptamani, de pe 6 pana pe 24 decembrie 2011, in direct, in emisiunea "Digi te suna de sarbatori", dedicata tombolei.

Emisiunea va fi difuzata pe canalul Digi Sport 1, zilnic incepand cu orele 20:00 iar extragerea marelui premiu va avea loc pe 24 decembrie.

Clientii RCS-RDS pot afla daca sunt printre norocosii castigatori, urmarind extragerile din emisiune sau anunturile difuzate zi de zi pe mai multe posturi TV ale companiei: Digi Sport, Digi Film, UTV. Regulamentul promotiei si cei 3201 castigatori vor fi anuntati si pe site-ul www.rcs-rds.ro.

RCS -RDS ofera in cadrul "Tombolei Craciunului"  500 premii speciale, dedicate celor mici. Ei vor primi daruri surpriza la inceputul si la finele tombolei, exact in cele doua zile din an atat de asteptate de copii! "Vrem sa fim si in preajma sarbatorilor de iarna, aproape de clientii nostri. Vrem sa le aratam ca sunt permanent importanti pentru noi. Credem ca aceasta perioada, in care toti dorim sa-i facem fericiti pe cei apropiati, este un moment bun pentru a le rasplati fidelitatea. Si ne-am gandit sa le oferim Craciunul Digi, pe care sa-l petreaca impreuna cu noi si cu familia. Inca o data, Digi este pentru familia lor!" a declarat Florin Nemes, Coordonator Marketing si PR. Detalii despre "Tombola Craciunului Digi", despre premiile si darurile oferite abonatilor RCS & RDS in cadrul tombolei, precum si lista completa cu castigatori, vor fi disponibile pe www.rcs-rds.ro sau la 031.400.4600 , cu "Tombola Craciunului" Digi. Oricare dintre abonatii companiei poate castiga un automobil sau unul dintre celelalte 3200 premii.


Niciun comentariu despre subiectul „Tombola Craciunului Digi sau cum poţi câştiga un automobil şi alte premii de la RCS-RDS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile