joi, 24 mai 2012

Fostele transpordere cu transmisii analogice de pe Astra 19,2 Est încep a fi ocupate de noi programe digitale

Radiodifuziunea publică turcă Türkiye Radyo si Televizyon Kurumu (TRT) a început emisia digitala free-to-air a canalului TRT Turk pe Astra 19.2 grade Est.

TRT va folosi transporderele care erau folosite până de curând in mod analogic pe satelitul Astra, devenite disponibile atunci când posturile de televiziune din Germania au incetat emisia analogică prin satelit în data de 30 aprilie 2012.

Norbert Hölzle, din echipa comercială a SES Europa, a declarat: "Noi salutăm TRT Turk la sosirea pe cea mai mare platforma de radiodifuziune din Europa şi căutăm să adăugăm si alte televiziuni pe platforma noastră internaţională de la 19.2 grade est. Spre deosebire de orice altă infrastructură, satelitul, ca mijloc de retransmisie, este capabil să difuzeze o mare varietate de conţinut de înaltă calitate pentru un public nelimitat din toate regiunile geografice mari. Flota noastră de 50 de sateliti isi va extinde astfel oferta de programe la nivel internaţional şi va câştiga noi audienţe dincolo de pieţele lor de origine. "

Ibrahim Sahin, directorul general al TRT, a declarat: "Ne bazam pe experienţa SES" şi pe flota sa de sateliţi pentru a ajunge la publicul important şi pieţele din Europa. Prin alegerea poziţie importante de la 19.2 grade Est, vom avea acces imediat la milioane de case, câştigând o larga audienta a telespectatorilor interesati de cultura turcă, cu acces la divertisment premium şi informaţii din Turcia. Am încredere că prezenta cooperare cu ASTRA ne va oferi o poziţie puternică pe piaţa europeană începând chiar din prima zi. "


Niciun comentariu despre subiectul „Fostele transpordere cu transmisii analogice de pe Astra 19,2 Est încep a fi ocupate de noi programe digitale”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile