joi, 5 iulie 2012

Cum transformi orice televizor într-un Smart TV, cu ajutorul gadgetului Pocket TV

Pocket TV este un mic dispozitiv de buzunar care pe mine m-a încântat pur și simplu și pe care astept cu nerăbdare să il achizitionez. Gadgetul se conectează la portul HDMI al oricărui televizor obişnuit care deține o astfel de posibilitate de conectare şi iți transformă tv-ul într-un televizor inteligent.

Este de fapt un micro-computer care ruleaza Android 4.0, la fel ca cele mai recente smartphone-uri de azi.

Puterea de procesare a Pocket TV va permite afișarea interfeței Android pe televizor, tranformând televizorul într-o tabletă uriașă.

Utilizatorii pot descărca aplicaţii de redare video la Google Store, pot juca jocuri, se pot conecta cu prietenii de pe Facebook, pot accesa site-uri, deci pur şi simplu vor naviga pe internet ca și pe orice altă tabletă.

Cu o camera video ataşată va fi posibilă realizarea de apeluri video prin Skype.

Există un mini-port USB de pe partea laterală a aparatului, care poate fi utilizat și pentru a face update la noile versiuni de Android.
.
Dispozitivul poate fi conectat și direct la un proiector pentru a rula prezentări stocate prin intermediul serviciilor de cloud sau de la un card SD local, care acţionează ca mediu de stocare.

Dispozitivul suportă rezoluţii de până la 1080p şi poate permite o mulțime de alte funcții, cum ar fi editarea documentelor, primirea de e-mail-uri etc.

Pocket TV va avea o telecomanda cu infraroșu sau un alt model de telecomandăcare care funcționează printr-o metodă similară cu telecomanda Wii.

Dispozitivul Pocket TV se estimează ca va fi gata de livrare magazinelor și clienților în luna octombrie 2012.


Un comentariu despre subiectul „Cum transformi orice televizor într-un Smart TV, cu ajutorul gadgetului Pocket TV”:
Anonim

Asta da stire ! Asta da dispozitiv !!!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile