joi, 9 august 2012

Serviciul Voyo este adus românilor și prin intermediul UPC

UPC România promovează Voyo, un serviciu care ofera continut video online in sistem de Abonament sau Pay Per View (plata la bucata), in conditii perfect legale.

Pentru doar 17 lei, TVA inclus/luna abonatul are acces la o librarie de peste 500 de filme, emisiuni informative, show-uri si evenimente sportive, seriale romanesti si internationale.

Mila Jovovici, Monica Belluci, Charlize Theron, Penelope Cruz, Natalie Portman, Antonio Banderas, Colin Farrel, Ashton Kutcher, Gerard Butler sau Johnny Depp sunt doar cativa din actorii pe care abonatii pot sa-i regaseasac pe Voyo.ro – peste 500 de filme sunt la dispozitia abonatilor, oricand, de oricate ori doresc, iar pana la sfarsitul anului numărul filmelor va creste semnificativ.

Oferta Voyo include pe langa filme si continut EXCLUSIV: cele mai vizionate seriale romanesti ale momentului, difuzate in avans fata de TV: “Pariu cu Viata” si “Las Fierbinti”. Si cele mai tari show-uri romanesti difuzate de ProTV “Romanii au talent”, “Vocea Romaniei”, Masterchef” sau “Dansez pentru tine” .

In plus, abonatii au parte de cel mai tare serial American al momentului “Spartacus”, un serial care a doborat toate recordurile de audienta si incasari in ultimii 2 ani.

Abonamentul Voyo se activeaza foarte repede. Primul pas este sa te inregistrezi pe www.voyo.ro. Pentru inregistrarea pe platforma Voyo trebuie completat formularul de inregistrare si stabilit un username si o parola. Imediat, utilizatorul va primi un email cu link-ul de activare . Dupa activarea contului este nevoie doar de 4 click-uri pentru a activa abonamentul Voyo: “Vreau Voyo” din pagina principala, apoi “Fa-ti abonament”. Alege butonul “Activeaza-ti abonamentul prin UPC” si valideaza codul primit. Odata validat codul, abonamentul devine activ si ai acces la toata oferta Voyo.

Oferta VOYO

Continut exclusiv:
•Episoade noi: Pariu cu Viata si Las Fierbinti, difuzate in avans fata de TV, doar pentru abonatii Voyo
•Concerte live si inregistrate: Holograf, Mihai Margineanu, La La Band, Iris etc
•Secvente exclusive din emisiunile si serialele ProTv: Romanii Au Talent, Vocea Romaniei, Pariu cu Viata etc

Filme si seriale:

•Peste 500 de filme: Vagabondul Milionar, Motivat sa ucida, Mecanicul, Teleportati in adolescenta etc
•Zeci de seriale si show-uri: Spartacus, Merlin, Americanii au Talent, Spargatorii de ras, Baieti Buni, Inima de Tigan etc

Urmeaza:

•Filme: Luptatorul, Oamenii companiei, Pielea in care traiesc, Drumul de intoarcere, Atotputernicul Thor
•Seriale si show-uri: Serviti, va rog, Dezastre in aer, Mafiotii, Sezonul 3 Romanii au Talent, Dansez pentru tine
•Sport: Fotbal Live: SuperCupa Angliei: Man.City vs Chelsea, amicale: Man.City vs Besiktas, FC Barcelona vs Sampdoria etc

Clientii eligibili pentru abonamentul Voyo trebuie sa detina cel putin un abonament de TV digital si unul de Internet.


Niciun comentariu despre subiectul „Serviciul Voyo este adus românilor și prin intermediul UPC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile