miercuri, 19 septembrie 2012

RCS-RDS lansează Digi World şi Digi Life

Iata ca mutarea unor canale Discovery intr-un pachet special platit separat ( o decizie neagreata de multi abonati RCS-RDS ) va fi urmata in curand de o veste mai buna: RCS-RDS lansează Digi World şi Digi Life, axate in special pe programe documentare.

Nu stim daca mutarea programelor Discovery intr-un pachet cu taxa suplimentara a fost o miscare strategica pentru a le face mai putin accesibile si deci pentru a face loc in nisa de televiziuni cu programe documentare pentru cele doua noi televiziuni marca RCS-RDS. Poate este doar o simpla coincidenta. Dar cu siguranta lansarea unor canale romanesti de documentare este o veste binevenita.

Televiziunile Digi World şi Digi Life vor fi lansate în această toamnă ( probabil la 1 octombrie 2012), urmând să fie disponibile exclusiv în reţelele RCS&RDS.

În acest sens, RCS&RDS a depus deja documentaţia la Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Televiziunea Digi World va difuza programe despre biodiversitate, ştiinţă, tehnică, călătorii şi istorie.

Televiziunea Digi Life va transmite programe de lifestyle.

Compania de telecomunicaţii RCS&RDS vrea să lanseze în această toamnă două televiziuni noi, care se vor numi Digi World şi Digi Life, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii companiei.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii CNA au confirmat faptul că RCS&RDS a depus solicitări pentru lansarea televiziunilor Digi World şi Digi Life. Solicitările urmează să fie analizate într-o şedinţă viitoare a CNA.

Digi World şi Digi Life vor completa portofoliul de televiziuni deţinute de compania RCS&RDS.

RCS&RDS deţine şi televiziunea de ştiri Digi 24 HD, televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport şi canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informaţii despre ofertele şi serviciile companiei). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la Music Channel, H!T Music Channel, UTV, dar şi la televiziunea locală Analog TV.

Digi World şi Digi Life ar urma să se lanseze pe licenţele Digi TV Info şi Analog TV, potrivit documentaţiei depuse de RCS&RDS la CNA.

RCS&RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. Sursa partiala: mediafax.ro


Un comentariu despre subiectul „RCS-RDS lansează Digi World şi Digi Life ”:
Anonim

*** urmeaza digi kids,digi xxx,digi 1,digi 2,digi 3 ? **** peste 3 4 ani se va desfinta la fel ca boom tv tot asa au lansat vreo 15 programe tot asa va face si digi nu o sa ajunga la nivelul celor de la sky

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile