marți, 2 octombrie 2012

RCS-RDS a reordonat canalele de televiziune

Odată cu lansarea, luni, a canalelor Digi World și Digi Life, RCS-RDS a reordonat canalele de televiziune, în funcţie de tematica specifică.

Sunt 15 mari categorii. Primele butoane de pe telecomandă vor fi dedicate televiziunilor generaliste. Urmează ştirile, unde veţi regăsi şi Digi 24, sportul cu toate cele trei canale Digisport, televiziunile dedicate femeilor şi cele locale - inclusiv cele patru staţii Digi locale, iar lista continuă.

În caz ca nu mai receptionati unele dintre canalele RCS-RDS, este necesar sa dati o scanare sau o resterare la setarile de fabrică a receiverului.

Lansarea Digi World şi Digi Life ridică astfel numărul canalelor proprii RCS&RDS la nouă: Digi Sport 1, 2 si 3, Digi24 HD, Digi Film, Digi Premium, UTV, Digi World și Digi Life.

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, cu servicii de telecomunicaţii furnizate în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.


2 comentarii despre subiectul „RCS-RDS a reordonat canalele de televiziune”:
Anonim

aiurea cu reodonarea canalelor decand si pana cand ma obliga rds et comp. sa ma uit la ce vor ei?, mai bine lasati-mna pe (noi) sa ordonam fiecarecum vrea muscji nostri

Anonim

este un pas inapoi pentru digi satelit......ordonarea canalelor trebuie lasata libera.....si decodoarele hd pentru satelit ?é???????
de ce trebuie sa asteptam atat pentru decodoare hd .....HD E MODA 2012...POATE DIGI REUSESTE IN 2013 SAU 2014 SA SCOATA DECODOARE HD PENTRU SATELIT....ASA CA DIGI:PUNETE PE TREABA DACA VREI SA NU PIERZI CLIENTI

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile