joi, 29 noiembrie 2012

Digi Animal World HD

După ce a lansat cele două televiziuni de documentare denumite DigiWorld şi DigiLife, RCS&RDS a primit acum cateva saptamani de CNA o licenţă audiovizuală pentru lansarea unui nou post de documentare care va avea denumirea de Digi Animal World.

După cum se amintea in acest articol, se pare ca zvonurile au devenit realitate si din decembrie 2012 ( probabil cel mai tarziu pana la mijlocul lunii decembrie 2012 ) vom putea receptiona Digi Animal World HD . Programul va fi transmis in format High Definition.

Digi Animal World este o continuare firească a iniţiativei RCS&RDS de a construi un pachet propriu de canale documentare tematice. "Dacă DigiWorld este un canal care invită la descoperirea lumii, dintr-o perspectivă umană, iar DigiLife invită la autodescoperire, introspecţie şi dezvoltare personală, Digi Animal World îşi asumă rolul de gazdă mediatică pentru toate vieţuitoarele Terrei şi de intermediar între umanitate şi 'necuvântătoare'", se spune în proiectul depus la CNA.

Temele de bază ale Digi Animal World vor fi mamiferele mari şi mici, insectele şi reptilele, viaţa din adâncuri şi lumea animalelor de companie.

De asemenea, dintre noutatile pe care ni le pregateste RCS-RDS, se pare ca Digi Sport 3 va fi retransmis in format HD si va fi un fel de Digi Sport News, cu stiri din lumea sportului ( conform rdi-board.com ).

Un alt zvon demn de remarcat este posibila introducere incepand din anul 2013, cel mai probabil din vară, a unui canal marca RCS-RDS dedicat copiilor, care va avea probabil denumirea Digi Kids.


9 comentarii despre subiectul „Digi Animal World HD”:
Anonim

Gata, s-a lansat pe cablu , dar si pe satelit pe frecventa 12608 HZ, 27500, in standard definition, pe satelitul Thor !

Anonim

la mine apare semnal domodulat

Anonim

este taxabil acest program deoarece imi apare ca nu sunt autorizat sa vizionez acest canal

Anonim

ofi in vreun pachet superior fata de al tau, probabil tu ai baza doar

Anonim

la mine apare semnal demodulat,am pachetul baza special

Anonim

daca ai un decodor hd de la ei receptionezi si digifilm hd si hbo hd? pentru ca pe un tv normal cu decodor sd humax prind si digifilm,am pachetul baza secial digital

Anonim

Pentru HBO HD iti trebuie abonament la pachetul HBO sau macar la HBO, e aboament ( pachet ) separat

Anonim

programul digi animal world face parte din pachetul extra, dar de 2 zile l-au lasat la liber ,sa zic asa. eu il vad direct la tv adica cu tunerul digital al tv [samsung 32es5500]. dar nu merge hbo,hbo comedy,cinemax,digi film nici sd nici hd[semnal demodulat] cu toatr ca am pachetul baza digita si max pax de la ei. pe decodor le vad sd.sunt singutele care nu merg direct vara decodor deocamdata sa speram. am vazut ca de la 1 ianuarie 2013 o sa lanseze alte pachete de programe ,poate merg atunci.am crezut ca scap de decodor si de 2 telecomenzi daca cumpar tv cu tuner digital dar au ei soluti sa nu scapam de ei asa usor. craciun fericit si la multi ani.

Anonim

Sau poate de la 1 ianuarie 2013 nu mai merg niciunele fara decodor ;)
Eu am extraspecial plus maxpack si tot nu prin animal planet, imi apare ca e codat, nici chiar pe receptor, si multe altele care le prindeam inainte, desi am abonament maxim, platesc peste 100 ron cu internet cu tot ( fara telefon ).
Nici nu ma mai fortez sa ma cert cu ei, si asa nu o sa se rezolve nimic, adica nu voi mai primi programele pentru care am incheiat abonament si acum mi s-au scos ( inclusiv cele adult ).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile