luni, 5 noiembrie 2012

HBO GO multiscreen prin Dolce Tv de la Romtelecom

Operatorul român de telecomunicații Romtelecom a lansat o ofertă care să permită abonaților săi la internet și acces la HBO GO și www.dolcetv.ro in sistemul multiscreen.

Pachetul cel mai accesibil este Internet Play oferă viteze de download de până la 50 Mbps și servicii de voce pentru 39 RON (€ 8.55) pe lună. Accesul multi-screen permite clientilor de internet ai Romtelecom sa acceseze HBO GO si Dolcetv de pe 3 terminale (laptop sau PC, tableta si smartphone). Astfel, clientii care aleg noile pachete cu internet de la Romtelecom vor avea acces la peste peste 600 de ore de filme, seriale, documentare, concerte si alte programe HBO, plus 40 de canale TV si cele mai importante competitii sportive transmise pe canalele Dolce Sport. Cea mai accesibila oferta include Internet Play, cu viteze de pina la 50 Mbps si servicii de voce, si este disponibila la 39 lei, TVA inclus.

Oferta se adreseaza clientilor noi, cat si celor cu contracte expirate si este valabila pana la 31 ianuarie 2013. Pachetele de Internet cu acces inclus la HBO GO si www.dolcetv.ro sunt disponibile pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, clientii noi beneficiind si de un router wireless gratuit. De asemenea, incepand cu aceasta data, si clientii care au deja Internet Play sau Power de la Romtelecom, pot accesa aplicatia HBO GO contra sumei de 2,48 Euro/luna TVA inclus, daca incheie pentru aceasta un contract pe 2 ani sau pentru 4,34 Euro, pret de lista, TVA inclus. Serviciul HBO GO poate fi accesat pe http://www.hbogo.ro (pentru PC si laptop), iar aplicatia poate fi descarcata din Apple Store sau Play Store pentru smartphone / tableta, iar inregistrarea se face pe baza codului de facturare.


HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul HBO GO, video-on-demand dedicat abonaţilor şi accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Serviciul HBO GO permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe calculator, tabletă sau smartphone (platformele Android şi iOS), de oriunde există acces la o conexiune la internet de mare viteză, oricând şi ori de câte ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. HBO GO oferă peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie producţii noi.

Serviciul lansat de HBO beneficiază de cea mai nouă tehnologie care adaptează calitatea imaginii în funcţie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă şi fără întreruperi a programelor. Serviciul pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO premium, chiar înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele TV.

HBO GO oferă abonaţilor săi:

• 150 de ore de filme de succes în premieră în fiecare lună
 • peste 600 de ore de producţii originale HBO
• acces instant la filmele şi serialele preferate, dar şi la materiale exclusive
• interfaţa uşor de utilizat
• posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
• toate episoadele serialului preferat urmărite consecutiv
• episoade difuzate înainte de premiera la TV
• conţinut actualizat săptămânal, disponibil timp de cel puţin patru săptămâni


2 comentarii despre subiectul „HBO GO multiscreen prin Dolce Tv de la Romtelecom”:
Anonim

da oferta in lei cind?
numai euro
si rds de ce in lei
sa faceti ceva pe oferta

Anonim

sa nu par malitios,sustin propunerea lui says si zicerea lui destul de blajina.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile