joi, 15 noiembrie 2012

SES Satellites, o aplicație pentru iPad

SES a lansat o aplicatie pentru iPad, care prezinta flota globală SES de 52 de sateliți, inclusiv peste 150 de spoturi de acoperire a semnalului.

Deja disponibilă în App Store, aplicatia este denumita simplu SES Satellites, fiind concepută de către operatorul prin satelit direct pentru pasionatii receptiei prin satelit, permițând acestora să localizeze cu ușurință sateliții care acoperă zona lor geografică.

SES Satellites este prima aplicatie pentru iPad pentru o flota de sateliti. fiind un instrument de căutare care afișează acoperirea prin satelit bazată pe locația utilizatorului și are si functia realitate augmentată, care permite utilizatorilor să localizeze cu ușurință poziția sateliților SES, orientând iPad spre cer. Augmented Reality foloseste camera Ipad, îmbunătățind imaginea cu informații digitale.

"Suntem incantati să prezentăm flota noastră și acoperirea satelitilor folosind capacitățile tehnice ale iPad, cu navigație grafica 3D a globului terestru și realitate augmentată", a spus Niclas Friese Greene, SVP de marketing si comunicare corporativa, SES.

"Acest instrument ilustrează grafic conceptul de sateliți în spațiu și de acoperire a semnalului și oferă informații care vor permite utilizatorilor sa afle mai multe despre flota noastră globală. Cu această nouă aplicatie, punem literalmente flota noastra prin satelit în mâinile clienților noștri.

Aplicatia SES Satellites poate fi descărcată ( de exemplu prin intermediul WiFi ) pe iPad 2 și versiunile superioare, dand click aici.


3 comentarii despre subiectul „SES Satellites, o aplicație pentru iPad”:
Anonim

Ptr android exista ceva asemanator

Anonim

si unde?

Laurentiu

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/03/satellite-director-aplicatie-pentru.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile