duminică, 9 decembrie 2012

Animal Planet HD la UPC

DTH-ul UPC va adăuga Animal Planet HD in grila de programe pe platformele sale din Europa Centrală și de Est.

Începând cu data de 17 decembrie, abonații UPC Direct din Ungaria, Freesat în Republica Cehă și Slovacia și bineinteles Focus Sat în România vor putea receptiona acest canal ( produs de Discovery Networks CEEMEA ) in format HD.


Dupa aceasta lansare, UPC DTH va deveni cel mai mare furnizor prin satelit ( pentru cele patru țări ) de programe ale Discovery Networks.

Comentand aceasta deciziee, Ternsjö Magnus, Managing Director al UPC DTH a declarat: "Pe langa faptul ca vom fi cel mai mare furnizor prin satelit al programelor Discovery Networks în țările din Europa Centrală, suntem încântați să consolidăm oferta de programe HD ale UPC DTH cu un alt canal localizat, de înaltă calitate, asa cum este Animal Planet HD ".

El a adăugat: "Suntem mândri că nici un furnizor din satelit concurent nu are o oferta de canale HD atât de cuprinzătoare cum avem noi în Ungaria și în România. Acest plus va consolida poziția noastră pe piață ca un furnizor de calitate de conținut HD și în toate aceste țări avem placerea de a fi capabili să colaboram cu Discovery Networks si sa furnizam prin satelit canalele acestei companii. "


Niciun comentariu despre subiectul „Animal Planet HD la UPC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile