vineri, 7 decembrie 2012

LG 84LM960V 84 inch Ultra HD, un nou televizor 4K

LG Electronics a lansat televizorul de 84-inch TV Ultra High Definition 4K ( rezolutie de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD) la Gadget Show Live, modelul 84LM960V fiind primul de acest fel din Marea Britanie.

"Suntem mandri de a fi primii producatori care oferă consumatorilor din Marea Britanie tehnologia Ultra High Definition pentru căminul lor, lansand televizorul nostru de 84 inch ( modelul LM960V ) care este la fel de impresionant în funcționalitate cât este și în diagonală.", a declarat Stephen Gater, director CE Marketing. "Am uimit publicul de la IFA cu tehnologia avansată pe care suntem mandri sa o oferim ca producător de televizoare. Suntem încrezători că acest televizor va capta atentia publicului din Marea Britanie. Omanii deja vin sa-l vadă de aproape și rămân de-a dreptul surprinsi ".


Televizorul LG de 84-inch Ultra HD TV oferă o serie de noi caracteristici inteligente, cu scopul de a oferi mai mult confort si usurinta in utilizare.

Telecomanda LG Magic permite utilizatorilor să acceseze intuitiv și să navigheze meniul LG Smart TV, care conține o serie de servicii cu conținut premium, cum ar fi a aplicatiile LG de filme la cerere sau pe bază de abonament, precum și servicii de pay-per-view cum ar fi LoveFilm, Netflix, Blinkbox Film și altele cunoscute, precum și televiziune prin BBC iPlayer.

Mai mult continut mass-media poate fi redat prin intermediul dispozitivelor portabile, cum ar fi laptop-uri, telefoane mobile, tablete sau stickuri USB de memorie flash, utilizând Smart Share Plus.

Motorul de conversie LG de la 2D la 3D extinde disponibilitatea de conținut 3D. Se creaza efectul 3D pe baza diferentei de culori din imagine, de exemplu portocaliul si rosu sunt apropiate de ochi, verdele mai in spate, albastru in departare etc.

Tehnologia Dual-Play este dusă la un nivel cu totul nou, permițând jucatorilor să vadă imagini diferite 2D normale simultan pe intreg ecranul si neobligand sa joace cu prietenii cu ecranul impartit pe jumatate, cum era in modul standard.

Redand imaginile la rezolutie Ultra TV HD 4K, tehnologia 3D CINEMA asigura pe ecranul impresionant de mare o experiență de vizionare captivantă și confortabila. Controlul adâncimii 3D permite utilizatorilor să ajusteze "distanța" dintre obiectele apropiate sau mai îndepărtate de pe ecran pentru o experiență 3D personalizată.

Caracteristica 3D Sound Zooming analizează apoi obiectele de pe ecran pentru a genera sunetul în funcție de locația și miscarea lor.

Acest televizor hi-tech LG 84LM960V 84 inch Ultra HD va disponibil  de Crăciun în peste zece magazine din Marea Britanie și Irlanda la pretul de aproximativ £ 22,500, pastrandu-se oferta de pret cu amănuntul pana la Anul Nou 2013.


Un comentariu despre subiectul „LG 84LM960V 84 inch Ultra HD, un nou televizor 4K”:
Anonim

Ce televizor !!!! Si se vede de 4 ori mai clar ca Full HD? Ce tare frateee !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile