joi, 6 decembrie 2012

Noi sateliți de la Echostar prin Arianespace

EchoStar și Arianespace a semnat un acord pentru a lansa mai multi sateliți.

EchoStar Corporation și Arianespace, două societăți ale căror relații comerciale datează de la 1996, au semnat un acord multianual de a lansa sateliti.

"  În luna iulie, Hughes, o filială deținută integral de EchoStar a hotarat deja cu Arianespace sa lanseze pe orbita EchoStar XVII și avem toată încrederea în capacitatea Arianespace de a efectua viitoarea noastră lanseare. Ariane 5 este un sistem de lansare a cărui fiabilitate a fost dovedită. Noi știm că putem conta pe Ariane 5 pentru succesul viitor al programului nostru de extindere  ", a declarat Anders Johnson, președintele de servicii prin satelit al EchoStar .

"  Suntem foarte mândri ca EchoStar a reînnoit acordul cu Arianespace. Acest nou acord vaa permite dezvoltarea EchoStar tocmai când compania face o revoluție în domeniul radiodifuziunii și transmitere a datelor. Un contract de această importanță reprezinta pentru noi recunoașterea fiabilitatii și competitivitatii ofertelor noastre. Acest angajament continuu care oferă clienților servicii de calitate permite ca EchoStar să inoveze și să crească.  ", a declarat Jean-Yves Le Gall, CEO al Arianespace.

În 2012, Arianespace a făcut opt ​​lansari din Guiana Space Center (șase Ariane 5, una Soyuz si una cu Vega). Până la sfârșitul anului, Arianespace mai are doua lansari de efectuat, în Kourou (Soyuz și Ariane 5).


Top 5 articole în ultimele 7 zile