miercuri, 9 ianuarie 2013

Canalele Pro Tv revin la Dolce Tv

Pro TV si Romtelecom se împacă? Se pare ca Romtelecom Dolce si grupul PRO TV s-au inteles într-un final. Pro Tv revine!

Abonatii Dolce Tv se vor putea bucura din nou de cele 11 televiziuni detinute de PRO TV, si anume PRO TV HD, Sport.ro HD,  Acasa HD, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, Sport.ro, MTV, VH1, Pro TV, Pro TV International.

Desi nu s-a finalizat detaliile negocierilor pentru incheierea noului contract, totuși canalele Pro Tv vor fi reintroduse in grila Dolce Tv incepand de astazi, 9 ianuarie 2013.

Este lăudabil ca s-au facut concesii din partea ambelor parti, cu siguranta acestea fiind atât in avantajul abonatilor celor care doreau sa vizioneze canalele la Dolce Tv, cat si spre binele celor 2 grupuri media implicate.

Inca nu e foarte clar care va fi exact situatia exactă a canalelor care inlocuisera sau urmau sa inlocuiască la Dolce Tv televiziunile detinute de Pro Tv, in ideea daca mai rămân sau nu în oferta curenta de programe, in aceleasi conditii ca până ieri. Probabil exista telespectatori care le-a dori si pe acelea.

Romtelecom a oferit unele informatii in aceasta privinta, anunțând că deși vor fi reintroduse canalele ProTV, va păstra în grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News.

Aceste canale, introduse începând cu 3 ianuarie 2013, rămân în continuare disponibile în toate pachetele de bază pentru platformele de televiziune prin satelit şi tv prin protocol IP, cu titlu gratuit şi promoţional, până la 31 martie 2013. După această dată, canalele respective vor rămâne în grilele Dolce Tv, urmând să fie redistribuite în mod diferit în pachetele de programe.

Romtelecom a anuntat că demersurile pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluţii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienţii săi.

De asemenea, Pro Tv anunta ca televiziunile sale vor rămâne transmise in continuare si pe serviciul online Voyo.ro, chiar dacă au revenit și la Dolce Tv.


Niciun comentariu despre subiectul „Canalele Pro Tv revin la Dolce Tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile