marți, 22 ianuarie 2013

Trace Sport, Trace Urban și Trace Tropical, 3 noi canale HD în România !

Avem plăcerea să vă anunțăm în premieră că Trace Media Group a intrat într-un parteneriat strategic cu grupul Chello Central Europe din Budapesta pentru ca acestia din urmă să faciliteze distribuția în Europa Centrală și de Est a canalelor sale de muzică și sport.

În conformitate cu termenii parteneriatului, Chello va distribui versiuni  HD si SD ale televiziunilor Trace Media Group în România, Ungaria,  Polonia, Republica Cehă, Slovacia și în regiunile din Balcani.

Lansat cu numai 15 luni în urmă, Trace Sport este primul canal de divertisment dedicat exclusiv celebrităților sportive și viețile lor private. Canalul este acum disponibil în întreaga lume, în 80 de țări și nouă limbi.


Lansat în 2003, Trace Urban este un canal internațional de muzică urbană și este în prezent disponibil în peste 160 de țări.

Lansat în 2009, Trace Tropical este un canal de muzică internațională din zonele tropicale, oferind videoclipuri și documentare muzicale din America Latină, Caraibe, Africa, dar și din restul lumii. Acesta este difuzat în 60 de țări.

Directorul Trace Sport, Laurent Dumeau, a declarat: " Datorită acestui parteneriat strategic cu Chello Central Europe, Grupul Trace își va continua dezvoltarea în țările cheie din Europa Centrală și de Est, una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din Europa. în privința industriei pay-TV. Cu siguranță că experiența Chello în mediul televiziunii plătite va asigura succesul televiziunilor noastre în regiune. "

Comentand despre acest proiect, Levente Málnay ( CEO al Chello Central Europe ) a adăugat: "Grupul Trace oferă o gamă largă de programe de succes cu target internațional imens și este un plus binevenit în portofoliul nostru. Echipa Chello are experiență în lansarea, localizarea și distribuirea internațională a canalelor de sport  și a canalelor de muzică, către platformele pricipale din Europa Centrală și de Est. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în afaceri. "

Asadar, și noi asteptam cu nerăbdare implementarea acestui proiect care va aduce românilor 3 noi canale HD: Trace Sport, Trace Urban și Trace Tropical.


2 comentarii despre subiectul „ Trace Sport, Trace Urban și Trace Tropical, 3 noi canale HD în România !”:
Anonim

Pe cand BeIn Sport 1 si BeIn Sport 2 la Orange ?

Anonim

Glumesti? Au bagat 3 din astea Trace, ca sa revenim la subiect.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile