sâmbătă, 2 martie 2013

Romtelecom prezintă Comedy Central Extra

Comedy Central EXTRA și-a făcut debutul pe micile ecrane din România, pentru cei care râd mai des decât respiră, la Romtelecom.

Canalul va fi disponibil în toate pachetele Romtelecom până la 31 Martie 2013, urmând ca Romtelecom să anunte ulterior dacă și în ce pachete vor fi redistribuite.

Prin satelitul Hellas Sat 2 de la 39.0°E, canalul este transmis pe frecventa 12688.00, polarizare verticala, DVB-S, QPSK, SR 30000, FEC 7/8 ( sper sa nu fac vreo confuzie, fiindca pe aceasta frecventa apare cu id-ul Comedy Central ).
Pe platforma tv prin protocol IP Romtelecom, Comedy Central Extra este pozitia 200.

Canalul a fost lansat ca Paramount Comedy 2 în Marea Britanie și Irlanda la data de 1 septembrie 2003 pe platforma Sky și apoi a fost introdus la scurt timp pe platgormele Telewest și NTL.

Canalul a fost inițial un serviciu "timeshuffle", oferind programe ale Paramount Comedy, dar difuzate la momente diferite. Mai târziu, a început să emită unele de programare diferite de Paramount Comedy.

La data de 17 februarie 2009, a fost anunțat că ambele canale ( Paramount Comedy 1 și Paramount Comedy 2 ) au fost redenumite drept Comedy Central și Comedy Central Extra, iar schimbarea propriu-zisă de nume a avut loc pe 6 aprilie 2009.

Schimbarea de nume a coincis cu lansarea de noi seriale (Two and a Half Men, The Office si South Park).

La data de 1 noiembrie 2011, Comedy Central Extra lansat o versiune localizată pentru Olanda, prin intermediul operatorului de cablu Ziggo. La data de 1 august 2012, canalul a fost lansat în regiunea Adriatica:. Serbia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Croația, iar acum a fost lansat subtitrat și în limba română, conform informațiilor oferite de colegii de pe pagina de Facebook.

Canalul original Comedy Central Extra difuzeaza seriale precum Scrubs, The King of Queens, Sex and The City, South Park, Frasier, Two and Half Man, Mash, Everybody loves Raymond, dar si emisiuni ( intr-o proporție mai mică ).


Un comentariu despre subiectul „Romtelecom prezintă Comedy Central Extra”:
Anonim

Canalul Comedy Central Extra îl asteptam si la focussat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile