vineri, 12 aprilie 2013

Meniu Secret Samsung Tv Smart Hub

În Smart Hub-ul de la televizoarele Samsung exista o comanda secreta care va ofera acces la alte aplicatii decat cele pentru România.

Meniul secret pe care il veti accesa se numeste "Internet Service Location Setup".

Acesta va da posibilitatea sa alegeti alte țări decât cea curentă si decat cele care probabil le puteti alege din menul standard.

Atentie ! Odata ce veti schimba țara, se va face resetare la Smart Hub si toate aplicatiile pe care le aveti instalate din regunea curenntă se vor sterge. Le puteti reinstala revenind la țara curentă.

Deci sa vedem cum schimbam țara la Smart Hub.

1. Porniti interfața Smart Hub.

2. Cu interfața Smart Hub pornita, apasati pe rând de pe telecomanda urmatoarele cinci butoane:

>> , 2, 8, 9, <<

Butonul >> este cel de derulare inainte ( cel din dreapta probabil ), iar << reprezinta butonul derulare inapoi ( cel din stanga probabil ) si se gasesc pe telecomanda in diverse pozitii ( in functie de model ), dar de obicei in partea de jos a telecomezii.

3. Va fi afisat meniul secret "Internet Service Location Setup", alegeti țara si apasati Next.

4. Va vor aparea Termenii si conditiile de utilizare. Apasti Next.

5. Va aparea un mesaj de genul "Smart Hub need to be updated. Update is starting". Alegeti OK.

6. Smart Hub va sterge aplicatiile curente se va reseta. Dupa restart vezi avea in Smart Hub-ul Samsung aplicatiile pentru țara selectata.

Notă: E posibil ca foarte multe aplicatii sa nu poata fi downloadate / rulate fara un proxy server sau ca pentru unele țări să nu primiți accesul la Smart Hub fara proxy server setat in televizor, din tara pe care ati ales-o. E posibil ca pe unele modele de Samsung sa nu functioneze metoda sau sa fie schimbata la un viitor update firmware . De asemenea, toate aceste operatiuni le faceti pe riscul dvs. Sper sa va fie de folos.

Succes !


MENIU SERVICE pentru unele modele de televizoare
SAMSUNG cu Smart Hub

Cu televizorul in stand by ( oprit, dar alimentat cu energie electrica), apasati în ordinea urmatoare butoanele:

1. Info
2. Menu
3. Mute
4. Power

De asemenea, toate aceste operatiuni le faceti pe riscul dvs. Nu modificati nimic prin meniu daca nu sunteti 1000% sigur ca stiti ce inseamna modificarea respectiva. Iar daca sunteti absolut siguri ce modificari se vor face, notati pe un carnețel valorile initiale pentru a putea reveni la ele.  Oricum, prin accesarea acestui meniu e posibil sa pierdeti garantia. Sper totusi sa va fie de folos.

Succes !


15 comentarii despre subiectul „Meniu Secret Samsung Tv Smart Hub”:
nycku craiova

super tare,eu am dat pe sua si sunt sute de aplicatii.nu se intampla nimic la tv totul este ok. se sterg aplicatiile romanesti instalate si actualizeaza pe cele din tara respectiva, incercati si voi

Anonim

Foarte tare! Mersi pentru pont.

Unknown

Mie nu imi merge aceasta combinatie pentru schimbarea tarii :((

silvio69teo

super tare merge

Unknown

Nu îmi arată nimic oare de ce
Cum sa intru?

Unknown

Eu am un samsung smart UE43M5520 si nu merge

Unknown

Va rog daca puteti sami spuneti si mie cum se face la tv samsung smart UE43M5520

Anonim

Mai sunt si alte metode, depinde de televizor si depinde sa urmati pasii exact. Daca ati omis un mic detaliu la unul dintre pasi, nu veti reusi.

Cum de a schimba regiunea pe un televizor Samsung Smart TV din seria H

1 Pe telecomandă, apăsați Menu și alegeți Smart Hub.
2/ Selectați Reset Smart Hub din listă, pentru a reveni la setările implicite din fabrică. Introduceți codul PIN dacă vi se solicită acest lucru. Apăsați Enter când apare OK.
3. Alegeți Open Smart Hub, apoi alegeți Setup Smart Hub și apoi Start. Faceți pasul care stabilește / verifică conexiunea la rețea.
4. La pasul următor, permiteți încărcarea termenilor, apoi apăsați », 2, 8, 9,« (rapid înainte, 2, 8, 9, derulare înapoi). Veți obține o listă de țări: selectați țara pe care doriți să o utilizați pentru funcțiile inteligente. Sugestie: pentru a ajunge rapid la țările din partea de jos a listei, puteți derula în sus. (Selectarea SUA, Mexic, Brazilia, Canada, Marea Britanie, Finlanda, Norvegia, Suedia sau Danemarca vă va permite accesul la cele mai populare aplicații.Puteți avea numai aplicații dintr-o regiune instalate la un moment dat. au instalat aplicații americane și britanice în același timp.)
5.Termenii sunt afișați pentru noua țară. Acceptați termenii: fie toți, fie cel puțin primele două. Selectați Următorul.
6. Selectați sursa: Aerial, STB sau None. Rețineți că acest lucru nu va cauza o re-scanare, iar alegerile dvs. existente pentru canale și preferințe nu sunt afectate.
7. După terminarea acestor pași de configurare inteligentă, opriți televizorul și reporniți-l din nou. Dacă nu, mesajul de eroare "Serverul Samsung nu răspunde" va apărea dacă încercați să căutați aplicații. Permiteți noilor aplicații să populeze meniurile Smart: acest lucru poate dura aproximativ un minut, în funcție de viteza internetului. Apăsați tasta SmartHub și Enter pe telecomandă pentru a le vedea, ca de obicei.

Anonim

O alta metoda de a schimba regiunea, este cea pentru televizoare Samsung Smart TV, seria F.

Un televizor smart va avea diferite aplicații disponibile în funcție de piața pe care se vinde. Televizoarele vândute în afara Americii de Nord sunt adesea în imposibilitatea de a schimba regiunea în SUA. Unele aplicații sunt blocate la numerele de serie ale modelului TV și, deoarece această limitare se bazează pe hardware, nu poate fi deblocată.

Acestea fiind spuse, schimbarea regiunii într-una dintre următoarele ar trebui să ofere accesul la cele mai populare aplicații din Mexic, Brazilia, Canada, Marea Britanie, Finlanda, Norvegia, Suedia și Danemarca.

1. Selectați televiziunea ca sursă
2. Apăsați Meniu de pe telecomandă
3. Selectați Sistem
4. Selectați Setup (Dacă nu reușiți să accesați Setup mergeți la Support> Self Diagnosis> Reset)
5. Continuați configurarea - informațiile dvs. anterioare vor fi disponibile
6. Opriți setarea când veniți la pagina Termeni și condiții Smart Hub, Politica de confidențialitate
7. Apăsați următoarea secvență pe telecomandăȘ MUTE, RETURN, VOLUM+, CHANNEL UP (adica in sus), MUTE
8. Selectați țara din care doriți să primiți aplicații. Alegerile bune sunt SUA, Mexic, Brazilia, Canada, Marea Britanie, Finlanda, Norvegia, Suedia și Danemarca.
9. După ce ați selectat țara, finalizați instalarea

Important, daca nu doriti schimbarea pentru tv, ci pentru Blu-ray player Samsung:
Dacă utilizați un player Blu Ray puteți utiliza și secvența de mai sus. Totuși, trebuie să le apăsați de pe ecranul de pornire și nu trebuie să fie disc în player.

Tehnic

De pe Smart Hub am ales Reset si au disparut toate aplicatiile inclusiv Samsung Apps.
Cum pot sa introduc din nou Samsung Apps?
TV-ul este 40F6670.
Multumesc.

Anonim

- continua cu pasul 3...
sau...
- reset televizor la setarile de fabrica

Unknown

Am aceasi problema cu TV smart Samsung UE55NU7300 nu pot sa schimb regiunea.iam facut reset

Anonim

Mie imi este blocat "resetul" tv ului samsung seria 6, nu mai pot reveni la setarile din fabrica, de ce? Asa a fost de cand a pornit prima data tv-ul(mentionez ca am depasit perioada de garantie) si mai nou chiar si aplicatia youtube abea o pornesc.

Anonim

Salut , nu mi sa pornit deloc Smart Hubul , am cumparat televizorul pentru Moldova si la regiuni nu e decat Romaia si altele care nu ma intereseaza . aveti idee cum pot rezolva? cand incerc sal configurez imi scrie ca nu este complet functional in aceasta regiune .
acum merg doar cu televiziune prin cabul .

Anonim

Este blocat pe smart TV, meniul se difuzează, de unde pot cauta canale.. Cum pot debloca.. Ms

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile