vineri, 12 aprilie 2013

Seenow pe televizor LG Smart

Serviciul de televiziune Seenow va fi disponibil in curand si pe televizoarele LG Smart.

Seenow este un serviciu de Live TV si Video On Demand din Romania. Vei avea acces canale TV, filme de la Hollywood, documentare , o selectie de filme romanesti, dar si productii de la Bollywood.

Pe langa Oferta Speciala FilmBox Live  ( Film Box, Film Box HD, Film Box Family, Film Box Extra, DocuBox, FightBox, FashionBox) si televiziuni de stiri sau generaliste nationale si internationale, Seenow ofera canale de televiziune precum Comedy Central Extra, Nickelodeon, Nick. Jr, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network, Giga Tv, Nașul Tv, Travel Mix, Valea Prahovei TV, Someș Tv etc.

Probabil Seenow va fi lansat pe televizoarele Smart LG in noul update firmware din aceasta lună aprilie 2013, fiind adaugata o aplicatie premium in acest sens.Pentru televizoare Smart Tv de la Samsung, aplicatia Seenow este deja lansata.

Pe televizoarele Samsung am testat aplicatia, iar imaginea si sunetul sunt foarte bune. De asemenea, comutarea intre canale se face rapid.

Totusi va recomandam sa tratati aceste informatii ca pe un zvon. Revenim cu imagini si teste dacă si dupa ce va fi efectiv lansata aplicatia.


5 comentarii despre subiectul „Seenow pe televizor LG Smart”:
Anonim

Asteptam sa se lanseze Seenow pe LG ar fi super

Anonim

Eu folosesc serviciul pe un samsung seria 4500, functioneaza excelent. La logarea de pe smart hub, am primit 10 EUR bonus, pe care pot sa-l folosesc pe SeeNow, ca sa cumpar continut platit.

Deocamdata am activat Filmbox Live timp de o luna, la cum functioneaza, cred ca-mi voi prelungi subscriptia.

Un serviciul de nota 10 !

Unknown

Pe lg tot nu merge

Anonim

Cum sa nu mearga pe LG ? Chiar acum ma uit la Seenow prin LG ! Merge chiar perfect Seenow pe LG !

Laurentiu

A fost lansat Seenow pe LG Smart de anul trecut, din decembrie 2013:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/seenow-pentru-televizoarele-lg-smart.html

Unde comentam noi acum e articol din aprilie 2013, deci mai vechi, in care se anunta ca se va lansa.

Dar apoi a fost lansat, in decembrie 203. Seenow functioneaza pe LG, eu il foosesc aproape zilnic pe un LG Smart model 2012.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (530) Focus Sat (246) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (212) Telekom (302) UPC (275) Vodafone (76)