luni, 1 aprilie 2013

Stargate se întoarce: Stargate SG1 Unleashed !

Unul dintre serialele ale carui sezoane le-am vizionat complet si care au reprezentat pentru mine combinatia perfecta dintre actiune, comedie, science-fiction si mister este Stargate, mai ales seriiile SG-1 si Atlantis, dar intr-o oarecare masura si Stargate Universe (lipsit oarecum de umorul care era liantul ce omogeniza totul). Bineinteles, de o valoare la fel de mare au fost si filmele Stargate, incepand cu primul din 1994, dar si celelalte doua, respectiv Stargate The Ark of Truth si Stargate Continuum.

Serialul Stargate a fost abandonat, dar iata ca franciza este reinviata. Nu va fi un sezon nou ( cel puín nu curând ). Dar vestea bună este totusi că fost lansat un joc 3D pentru telefoanele cu sistem de operare iOS. De asemenea, in cateva saptamani va fi lansata si varianta pentru Android.

Jocul Stargate SG1 Unleashed Ep.1 continua aventurile echipei originale Stargate SG-1, care este reunită într-un episod cu totul nou, ce vă va trezi cu siguranță amintiri placute.

Personajele sunt create 3D dupa echipa Stargate: modelul lui Richard Dean Anderson in rolul lui Jack O'Neill, al Amandei Tapping interpreteaza pentru Samantha Carter, Michael Shanks pentru Dr. Daniel Jackson și Christopher Judge pentru Teal'c.

In joc trebuie sa infrangeti războinicii Jaffa, să vă infiltrati într-un un lagăr de muncă Goa'uld, să rezolvați puzzle-uri antice și să opriți o noua amenintare, înainte de a fi prea târziu!

Veti controla in joc acțiunile lui O'Neill, Carter și Daniel pentru a explora și de a descoperi noi lumi, prin Poarta Stelară.

Probabil vor fi lansate mai multe episoade din acest joc, daca va avea succes.

Jocul functioneaza pe iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 si iPad Mini, New iPad cu Retina Display, dar si iPad 2 si necesita ca sistem de operare minim iOS 4.3.

In asteptarea plină de speranța că seria va fi cândva reluată, cu siguranță voi cumpara si juca acest joc.

Download pentru iPhone si tablete iOS de aici.


Niciun comentariu despre subiectul „Stargate se întoarce: Stargate SG1 Unleashed !”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile