joi, 18 aprilie 2013

Travel Channel va promova România - Wild Carpathia episodul 2 si episodul 3

Travel Channel călătorește din nou în România și va continua mini-seria Wild Carpathia, cu două noi epidoade ale căror subiecte vor fi centrate pe zonele din Muntii Carpati.

Ideea a fost inspirată de un concept original dezvoltat de European Nature Trust, o organizație de caritate dedicată conservării zonelor sălbatice din Europa.

Noile episoade vor fi produse de către Almond Films și vor continua să exploreze pădurile și peisaje din muntii Carpati, dar vor prezenta și discutii cu localnicii și cei care încearcă să conserve frumusețile naturale din regiune.

Seria a fost susținută de către Minesterul Român al Turismului. Maria Grapini a lucrat îndeaproape cu Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel, la productia episoadellor doi si trei din Wild Carpathia.

Maria Grapini a declarat: "Mă bucur că am putut semna un astfel de contract important pentru promovarea României în lume." Ministerul este foarte optimist cu privire la impactul acestui proiect de promovare a României, realizat cu profesionalism de Travel Channel și echipa Almond Films.


"Dupa ce a vazut primul episod documentar din Wild Carpathia, m-am simțit mândră că sunt româncă. De asemenea, doresc să profit de această ocazie pentru a mulțumi personal Alteței Sale Regală, Prințul de Wales, pentru că a ajutat la promovarea frumuseților și a importanței zonelor rurale din România "

Cele două continuări vor fi de asemenea prezentate în peste 130 de țări și traduse în 21 de limbi diferite, dar vor fi difuzate si de televiziunea națională din România.

Colaborarea va cuprinde o campanie de promovare mai largă, inclusiv 24 de materiale video ce vor prezenta locuri uimitoare din întreaga țară. Vor fi realizate 8 materiale de trei minute și 16 spoturi de un minut, care vor avea ca subiecte animale sălbaticele, aventura si turismul.

Nick Thorogood ( SVP de conținut și de marketing de la Scripps EMEA ) a declarat: "Suntem incantati de parteneriatul cu autoritatile din turismul românesc și vom prezenta rezultatele acest proiect documentar unei audiențe globale."

Prezentatorul Charlie Ottley a adăugat: "Suntem extrem de recunoscători guvernul român pentru că a făcut acest lucru posibil. Ne va da șansa de a arăta de ce România este o bijuterie în coroana Europei, care trebuie să strălucească prin frumusețea sa uimitoare."

Un eveniment de lansare ( pentru al doilea episod ) organizat și finanțat de European Nature Trust va avea loc în București in data de 29 mai, iar lansarea din Marea Britanie va avea loc la BAFTA ( Londra ), pe 5 iunie 2013.

Exista si un portal foarte interesant dedicat acestei miniserii, care poate fi accesat AICI.

Episodul 1 din Wild Carpathia poate fi vizionat integral aici. Tot pe respectiva adresa vor putea fi vizonate si noile episoade 2 si 3, dupa ce vor fi lansate.


Un comentariu despre subiectul „Travel Channel va promova România - Wild Carpathia episodul 2 si episodul 3”:
marian

ar i superbe imaginile in hd...dar pentru mine e doar un vi...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile