luni, 13 mai 2013

HD + Astra, un DTH și o idee de succes

Platforma HD + Astra, care oferă versiunile HD ale canalelor comerciale de televiziune comerciale, si-a dublat baza de clienti cu plata in ultimele 12 luni.

In 31 martie 2013 avea 1.104.000 gospodării care erau abonate si plateau pentru receptionarea RTL, Sat.1 și a altor canale HD, comparativ cu un an în urmă, când cifra se ridica la 513.207 abonati platitori.

În primele trei luni ale anului 2013, HD + a castigat 158,768 clienti care platesc, considerabil mai mult decât în T1 2012, în care 109.084 clienti au semnat contracte pentru serviciul oferit de Astra Deutschland, divizia germana a operatorului de satelit SES cu sediul în Luxemburg SES.

Numărul total de abonati HD+ ( clienți plătitori sau în perioada de încercare gratuită de 1 an ) s-a ridicat la 2.892.000 pe 31 martie 2013.

"HD + a avut un start de succes in anul 2013. Nu doar ca am atins, dar am si depasit obiectivul nostru de mărire a numarului de clienti cu 25%", a spus Wilfried Urner, CEO al HD +.

"HD + rămâne astfel pe o traiectorie de creștere clară", a adaugat acesta.

La pretul total de 50 euro pe an, HD + oferă în Germania televiziune prin satelit de tip DTH, avand in grila versiunile HD a 15 canale TV de pe Astra (19.2 ° Est).

În primele 12 luni HD+ este gratuit.

În paralel cu distribuirea criptată pe HD +, aceleași canale sunt disponibile necriptate gratuit in rezolutie standard.

Oare cand se va lansa si in Romania un DTH care sa transmita 15 canale HD, în primul an sa fie gratuit, apoi sa platesti 216 RON pe an, adica 18 RON/ lună ? Si pe langa toate acestea, sa ofere si modul CI Plus, care functioneaza atat in receiverul HD pe care il detineti sau direct in slotul CI al televizorului dvs ?


3 comentarii despre subiectul „HD + Astra, un DTH și o idee de succes”:
Unknown

Nici o data la ce foame de bani e in RO asa ceva nu va fi nici o data!

costy79ro

Care canale HD, mai ales sa fie si comerciale...la noi poate peste 10 ani...

Anonim

O sa lanseze RDS anul asta doar ca nu va fi card CI+ pentru ca ar fi fraude multe.
Deasemnea tariful va fi acelasi ca si pana acum 24 lei baza etc adica pretul va fi mult mai mic ca in Germania.
Totodata RCS RDS va face acesta trecere prin pastrarea aceleasi pozitie a aneteni satelit in sensul ca cei care au deja alte receivere le pot pastra in continuare.

Poate pare simplu dar ganditi-va ca INTELSAT 1002 este un satelit rusesc fara posibilitate HD dar cu mare acoperire.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile