marți, 4 iunie 2013

Irdeto Cardless CI + 1.3, CAM-ul care decodează fără card !

SMIT Corporation, un important furnizor de dispozitive de securitate pentru distribuirea de conținut digital, a lansat Irdeto Cardless CI + 1.3 CAM (Modul de acces condiționat) pentru a ajuta operatorii de televiziune cu plată să reducă din costuri, dar și pentru îmbunătățirea securității.

Noul produs permite abonaților să vizioneze programe TV criptate fără card inteligent.

Nefiind necesar un smart card, costurile operatorului sunt micșorate și experiența utilizatorului este îmbunătățită.

În același timp, CAM-ul este pe deplin compatibil cu standardele CI + 1.3.

Irdeto Cardless CI + CAM 1.3 integrează cel mai recent sistem Irdeto Cloaked CA și în conformitate cu Irdeto, și cele mai recente cerințe de securitate.


"Plustelka", platforma de televiziune digitala terestă cu plata din Slovacia va fi prima care se introduce acest tip de CAM.

Abonații "Plustelka", dacă dețin un televizor compatibil, pot achiziționa acest Irdeto Cardless CI + CAM 1.3 și se pot bucura de 22 de programe de televiziune criptate, inclusiv sport, muzică, filme, fără a avea nevoie de carduri inteligente.

"Irdeto Cardless CI + CAM 1.3 oferă operatorilor o optiune economică și în condiții de siguranță sporită și aduce de asemenea mai mult confort pentru abonații serviciilor de televiziune digitală", a spus Stephen H., vicepresedinte executiv la compania SMiT.

Oare vom asista la o nouă tendință, cea a CAM-urilor fără card ?


2 comentarii despre subiectul „Irdeto Cardless CI + 1.3, CAM-ul care decodează fără card !”:
Romanian Dreambox Info

Destul de interesant, dar... sa nu uitam ca, modificarea firmware a cam-urilor este foarte usoara, si de aici pana la....un cam de gen free...nu este decat un pas,asteptam sa fie lansat apoi vedem cum este...

Anonim

Asteptam!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile