miercuri, 12 iunie 2013

SES ASTRA îsi continuă acţiunile de marketing în ECE

SES Astra continua acţiunile demarate anul trecut cand a organizat şi susţinut numeroase iniţiative de marketing in regiune.

În decembrie 2012, SES ASTRA, împreună cu unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente de satelit din Ungaria a lansat cea de-a doua etapă a programului de marketing, care viza promovarea a sute de canale SD gratuite si numeroasele canale HD disponibile pe satelitul ASTRA 19,2° E.

Pro­gramul continuă în 2013 si cuprinde, printre altele, configurări și instalări profesioniste gratuite ale an­tenelor satelit pentru primii 500 de clienţi, precum si cadouri atractive pentru partenerii comerciali si utilizatorii finali. Detalii suplimentare despre aceas­tă campanie regăsiţi pe pagina onastra.hu.


SES ASTRA este activă şi în Polonia, unde a lan­sat anul trecut o campanie de marketing sub numele "Vezi mai mult". În urma succesului înregis­trat, în luna martie 2013 a fost demarată o nouă ediţie a campaniei. Obiectivul principal al campaniei a fost promovarea vastei oferte ASTRA FTA în rândul potenţialilor clienţi, oferta constând în sute de canale TV internaţionale difuzate direct de pe satelitul ASTRA 19,2° E. Noua ediţie promovează și vizibilitatea ASTRA în Polonia si vi­zează noi clienţi pe teritoriul ţării.

Principalul avantaj comunicat clienţilor este accesul gratuit la sute de canale, inclusiv cele 3D si HD, pentru care telespectatorii manifestă un interes tot mai mare. Pentru a consolida impactul campa­niei asupra clienţilor finali, ASTRA și-a invitat par­tenerii si instalatorii să implice telespectatorii, astfel încât aceştia să se familiarizeze cu oferta ASTRA.  Cei mai activi participanţi, fie parteneri, fie clienţi, pot câștiga premii interesante. Mai multe informa­ţii despre program sunt disponibile la adresa onastra.pl.

Sursă articol: Newsletter ASTRA în format tipărit fizic, trimis de către Grayling Romania si publicat pe HD Satelit cu acceptul companiei. Mai multe informatii despre SES puteti gasi pe ses.com.


2 comentarii despre subiectul „SES ASTRA îsi continuă acţiunile de marketing în ECE”:
Anonim

Cred ca la noi e mai mult ca necesara o astfel de campanie.Cred ca maoritatea pasionatilor sunt din epoca analogica,pe cei cu DTH nu ii bagam la pasionati.

Anonim

tinand cont ca tecnologia progreseaza vazand cu ochii,,pt tara noastra ar fi un pas mare pt noi un pas mic pt noua tehnologie ,cu stima pt totii de pe acest sait ,de spcializare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile