luni, 24 iunie 2013

Vodafone dorește să ofere servicii de televiziune prin cablu și internet fix

Vodafone a anunțat că în urma discuțiilor cu operatorul de cablu Kabel Deutschland din Germania, intenționează să lanseze o ofertă pentru 100 % din capitalul social al Kabel Deutschland.

Kabel Deutschland are si o rețea de internet în bandă largă de mare viteză pe lângă serviciile de televiziune prin cablu pe care le oferă, cu  un total 15,3 milioane servicii în Germania.

Achiziționarea Kabel Deutschland ar fi în concordanță cu strategia declarată a companiei Vodafone de a intra pe piața de internet broadband, oferit prin fibră optică.

Kabel Deutschland ar asigura astfel în Germania companiei Vodafone o platformă atractivă pentru televiziune și internet fix de bandă largă.

Achiziția ar asigura companiei Vodafone capacitatea de a oferi servicii de comunicații complete premium pentru abonatii săi din Germania.


9 comentarii despre subiectul „Vodafone dorește să ofere servicii de televiziune prin cablu și internet fix”:
Laurentiu

Ce tare ! Deci Vodafone ( comapnia mamă ) vrea sa se implice in televiziune si internet fix? Inceputul e in Germania, nu ar fi exclus sa aplice politica de dezvoltare si in alte state in care au afaceri. Parca vad ca lanseaza si in Romania in curand astfel de oferte si vedem televiziune prin cablu sau satelit de la Vodafone! Ar fi chiar tare sa apara si mai multa concurenta de la operatorii puternici de telefonie mobila, care au mirosit ei afacerea de servicii de televiziune ca fiind una buna ( cum e exemplul recent a lui Orange Romania care a lansat deja Orange Tv).

Anonim

Si eu care am crezut ca incepe s a se cam termine cu toata nebunia aia cu orange tv...Urmeaza vodafone tv? Hai ca e prea de tot

Anonim

Nu se stie in Romania. Sunt niste planuri in Germania si o linie generala pe care Vodafone si-a propus-o. Noi in Romania suntem in urma cu 10-20 de ani fata de Germania, deci slabe sanse sa vedem asa ceva concretizat in urmatorii 10 ani in tara noastra de la Vodafone. Dar mai stii..

Anonim

Las sa vina ,ca la noi nu EXISTA CRIZA ,treaba cu criza e de la smecheri ,sa nu dea salarii la oameni mai mari

Anonim

Am uitat, VODAFONE a inceput sa traga fibra la noi in oras

Anonim

Da da la noi in oras estre trasa fibra cam de 2 ani dar nimic

Laurentiu

Deja s-au aliat cu Sky Germania si vor transmite TOATE canalele acestora prin noua retea Vodafone TV.

Anonim

Sa vina in Romanai sa cumpere compania aproape falimentara RCS & RDS ce are datorii de 838 de milioane de euro,conform capital.ro.
Atunci vom asista la o concurenta deplina.Vodafone,Orange,RTC,UPC si Akta !

alexe

Prietene, nu moare capra vecinului cand vrei tu. RCS are cei mai multi abonati din Romania si e cea mai puternica firma de tv cablu si satelit din Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile