joi, 4 iulie 2013

"Antenele" au tot mai mult public tânăr

Televiziunile Intact Media Group au anuntat intr-un comunicat oficial ca au inregistrat creșteri pe toate intervalele orare, în luna mai, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Urmeaza comunicatul:

6.573.000 de telespectatori din mediul urban au vizionat în medie pe zi programele IMG. Media cotei de piață în 2013, în Prime Time, este de 18,7, cu 1,2 puncte mai mare decât în 2012. Pentru aceeași perioadă pe targetul All Day, media este de 19,9, cu 1,3 mai mult comparativ cu anul trecut. Aprecieri importante s-au înregistrat și în Day Time și Late Fringe.

Și pe targetul All Urban, Antenele au înregistrat creșteri pe toate intervalele orare. În Prime-Time, televiziunile Grupului Intact au o medie a cotei de piață de 19,8, cu 0,6% mai mult față de aceeași luna a lui 2012. Cota de piață în Whole Day, adică interval de măsurare 24 de ore, este în creștere, de asemenea, și plasează Antenele în poziția de lider.

 

În luna mai a anului curent, televiziunile Intact își consolidează poziția de lider de audiență în Day Time și Acces , în rândul publicului din mediul urban. De asemenea, Antenele sunt lider și în Whole Day și Late Fringe.

Emisiunile cu cele mai bune performanțe de audiența în intervalul orar 10,00 – 16,00 sunt Observator 13,00, Mireasă pentru fiul meu și În gură presei.

În Late Fringe, “Un show pacatos”, Știrile Antenei 3 și serialele Euforia TV au înregistrat performanțe de audientă.

În intervalul orar al Access, 16,00 – 19,00, show-urile aflate în topul audiențelor din punct de vedere al cotei de piață sunt Acces Direct, Observator 16,00 și Superbingo Metropolis de la Antena 1, dar și Breaking News și 100 de minute, de la Antena 3.


3 comentarii despre subiectul „"Antenele" au tot mai mult public tânăr”:
Anonim

E din ce in ce mai tanar publicul antenelor. Le tin pumnii si le doresc, ca in 2 ani de zile sa aiba un public cu varsta intre 3 si 5 ani. Hai ca se poate

detrax

Tot mai mult public tanar nu inseamna public cu varsta tot mai tanara...
Inseamna mai mult public cu varsta sa zicem cuprinsa intre 18-30 de ani.
Nu inseamna public cu varsta tot mai tanara, adica cu varsta din ce in ce mai mica....

Nu ai citit cu atentie comunicatul. Sper, ca doar nu esti unul din miile de români negativisti plini de interese care comenteaza pe net, fara sa fie in stare sa spuna ceva constructiv si util... Sper...

Apropo, ca nu sunt la curent: ce tot aveti cu ziaristii de la Antene? Si pentru unii: nu lucrez la Antene si nici in media sau politica, sunt un simplu muncitor intr-o fabrica de doi lei. Va mentonez aceasta fiindca sunt convins ca asta urmau sa spuna unii imediat. Spuneti-mi si mie care e treaba cu ziaristii astia de la Antene si cu ce sunt mai rai ca altii de la alte televiziuni ? Deci chiar va rog sa imi explicati, ca nu prea vad care e cauza urii impotriva lor.

DTH Fan

Detrax, toti sunt la fel, sincer mie imi place de Moise Guran, in rest pot sa isi dea toti demisia, de la toate televiziunile. Deci nu sunt mai rai cu nimic astia de la Antene, chiar sunt putin mai cu bun simt fata de multe alte televiziuni din Romania. Dar nici ei nu prea sunt cine stie ce de capul lor. Vezi tu, astia care comenteaza pe aici negativist cum zici tu, de fapt au fie interese, fie lucreaza la concurenta, fie sunt in mocirla politica, fie sunt MANIPULATI si nu isi dau seama de indoctrinare. Eu zic sa nu ii mi bagi in seama.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile