miercuri, 24 iulie 2013

DigiSport - 4 ani

Peste 35.000 de ore de emisie, mii de transmisiuni în direct, o echipă în continuă dezvoltare, sport de calitate, competiţii în exclusivitate, dueluri sportive cu o mare audienţă. Toate fac parte din bilanţul Digi Sport, care marţi, 23 iulie, împlineşte 4 ani, anunta digi24.ro.

Au fost patru ani de dezvoltare continuă, patru ani în care românii au văzut, în exclusivitate, în La Liga, campionatul spaniol de fotbal, duelurile dintre Barca şi Real, evoluţiile echipelor româneşti în Champions League şi Europa League sau derby-urile din Liga I.

„Avem fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, polo, atletism, rugby, futsal, box, judo, o mulţime de competiţii auto-moto, printre care Moto GP şi Formula 1, și multe surprize! Unele dintre ele, le vom dezvălui pe parcursul lunii august”, spune George Dobre, redactorul şef al Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Andreea Răducanu, Florin Bratu, Mihai Stoica şi mulţi alţi sportivi cu care România se mândreşte au fost cooptaţi în echipa Digi Sport în toţi aceşti ani.

La Digi Sport, în fiecare week-end, amatorii de senzaţii tari pot trăi periculos alături de preferaţii lor din cursele de Formula 1 şi Moto GP, poveştile campionilor se dezvăluie în emisiunea Fabrica de medalii, prezentată de Andreea Răducan.

Radu Naum, Vali Moraru, Andrei Niculescu sau Costi Prună, comentatori cunoscuţi şi apreciaţi în lumea sportului de la noi fac şi ei parte din echipa Digi Sport.

„În curând vom avea, în exclusivitate, Turneul Campioanelor de tenis de la Istanbul. Alte noutăţi: o emisiune dedicată rezumatelor meciurilor din Liga 1, o campanie de promovare a celor mai talentaţi copii şi juniori din ţară. Ca noutate a toamnei transmite Campionatul european de baschet masculin, o competiţie extrem de aşteptată de iubitorii acestui sport”, dezvăluie George Dobre din planurile de viitor ale Digi Sport.

În ultimii ani tenisul a avut un loc de frunte în grilele Digi Sport, toate marile turnee ale lumii, feminine şi masculine, au fost în direct şi în exclusivitate la Digi Sport.

La zi aniversară vedetele Digi Sport s-au reunit pentru o şedinţa foto inedită.


„Suntem o echipă, iar faptul că de 4 ani ajungem în casele telespectatorilor noştri cu cele mai bune ştiri, cele mai tari partide de fotbal, meciuri de excepţie în cadrul turneelor de tenis sau handbal nu face decât să ne bucure”, spune Radu Naum, realizatorul emisiunii Fotbal Club, difuzată de luni până vineri, de la ora 16.00 la Digi Sport 1.

După 4 ani de transmisiuni în direct ale unor evenimente sportive de excepţie Digi Sport şi-a propus să continue, şi în următorii ani, să seteze noi standarde ale excelenţei în televiziunea de sport din România, mai anunta digi24.ro.


3 comentarii despre subiectul „DigiSport - 4 ani”:
marian

sunt convins caci sunteti printre cele mai inportante canale de sport din europa daca nu chiar din lume,motiv pentru care sincere felicitari P.S.pe cind digi sport3hd?

Anonim

Varianta.hd pe satelit cand mai apare?stie cineva?

DTH Fan

E varianta Digisport HD pe satelit, dar pentru Ungaria si in limba maghiară.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile