marți, 2 iulie 2013

Discovery Turbo Xtra HD şi Discovery Science HD România

Noul canal Discovery Turbo Xtra HD România va fi lansat de astăzi la Orange Tv si pe Dsmart în Turcia.

Discovery Science HD va fi lansat pe pietele din regiunea CEE, inclusiv Rusia, România ( Orange Tv si INES TV), Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și Bulgaria.

Mai mult, în urma lansării cu succes a TLC HD în Polonia, în luna aprilie, acesta va fi de asemenea disponibile si în Rusia, incepând cu 23 iulie.

Comentand cu privire la aceste evoluții, Kasia Kieli, președinte și MD, Discovery Networks CEEMEA, a declarat: "Telespectatorii se bucura intotdeauna de experiența HD și ca urmare se uită pentru mai mult timp la astfel de programe de inalta definitie, iar rata de penetrare globală HD este în creștere în întreaga regiune. Ne propunem să urmăm trendul și după lansarea anul acesta a canaleleor Discovery Channel HD și TLC HD în Polonia, anuntul de astazi să fie doar următoarea etapă a unui angajament față de partenerii și telespectatorii noștri de a transmite toate canalele noastre în HD. "


"Noi constientităm că tehnologia HD influențează pachetele de televiziune cu plată pe care telespectatorii le aleg tocmai din acest motiv al inaltei rezolutii și că sunt dispuși să plătească mai mult pentru HD, dar există un decalaj în penetrarea in Europa Centrală și de Est a televizoarelor capabile sa redea continut HD, care sunt piata tintă de unde pot proveni abonatii la televiziunea HD cu plată. Credem că programele noastre, care fac telespectatorul sa se simtă parte a acțiunii prin imagini și sunet de înaltă calitate, vor ajuta operatorii să convingă telespectatorii să semneze pentru pachete HD. ", a mai adăugat reprezentatul Discovery Networks.


5 comentarii despre subiectul „Discovery Turbo Xtra HD şi Discovery Science HD România”:
Anonim

Dar orange nu le-a introdus deocamdata. Se minte mult prin presa. Eu am scanat acum si nu e nimic nou.

detrax

Pai unde scrie in articol ca au fost bagate? Scrie ca se vor baga de astazi, ca asa au promis reprezentantii Discovery. Eu nu vad nici unde ca scrie in articolul asta ca au fost bagate.

Anonim

a fost introdus azi pe 3 iulie la Orange TV

Anonim

ce parere aveti de orange tv?

DTH Fan

La Orange Tv sunt cele mai multe programe HD dintre toate DTH-urile. Nu am abonament la Orange Tv, dar parerile sunt impartite. Unii spun ca are programe indeite, altii ca nu are sport, altii ca are ce ii intereseaza, unii ca are calitate mai buna la imagine, altii ca se blocheaza receiverul uneori etc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile