duminică, 25 august 2013

Primul televizor OLED cu ecran curbat ajunge în magazinele din Europa

LG Electronics lanseaza sale primele televizoare curbate OLED TV în Germania, devenind primul producator de televizoare care aduce tehnologia avansată OLED TV pentru clienții europeni.

Televizorul cu ecran curbat OLED TV LG 55EA9800 va fi vândute la comercianți din întreaga Germanie, iar începând din toamnă, va ajunge si in celelalte piețe europene.

"LG va oferi cele mai avansate televizoare OLED din Europa", a declarat In-Kyu Lee, vicepresedinte si sef al diviziei TV de la LG Electronics Home Entertainment Company.

"Dotate cu ultima generație de tehnologie a ecranului și un design ultra-subțire şi curbat, OLED TV reprezintă începutul unei noi ere în home entertainment", a concluzionat reprezentatul LG.

DisplaySearch estimeaza ca Europa va reprezenta până la 30% din piața mondială de OLED TV până în anul 2017.

Firma de cercetare a prognozat ca nivel mondial cererea de televizoare OLED va creste la mai mult de 7 milioane de unități până în 2016.

Ca primă companie care oferă un televizor cu ecran mare curbat OLED în SUA și Europa, LG speră ca produse sale să devină standard pentru piața de televizoare de ultima generație.

Pentru germani, televizorul va fi lansat la un eveniment special de la Frankfurt de săptămâna viitoare.

Televizorul OLED TV LG 55EA9800 cu diagonala de 55 inch va fi oferit la un preț sugerat de 8999 euro.

Dotat cu tehnologii mai noi cum ar fi CURVED OLED, 4 COLOR PIXEL, "INFINITE CONTRAST", PENCIL THIN, dar si tehnologii deja cunoscute ca 3D, SMART SHARE sau WI-FI, televizorul curbat OLED TV va fi lansat oficial din toamnă şi pentru clienţii din România.

Prețurile în alte piețe europene vor fi anuntate la momentul lansării.


Niciun comentariu despre subiectul „Primul televizor OLED cu ecran curbat ajunge în magazinele din Europa”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile