joi, 19 septembrie 2013

Radio Guerrilla se închide. A rămas fără licență.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis retragerea licenţelor audiovizuale pentru postul Radio Guerrilla în baza art. 57 alin. (1) lit. c) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

Art. 57 alin. (1) lit. c) precizează: „Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: (…) c) ca urmare a încălcării normelor privind regimul proprietăţii în audiovizual, prevăzute la art. 46, şi a nerespectării dispoziţiilor art. 56”.


„Stați liniștiți la locurile voastre! Radio Guerrilla a respectat legea dar respectă și decizia CNA. Suntem hotărâți să continuăm proiectul editorial. Și îl vom continua, pentru că peste 45 de zile ne vom prezenta la concursul pentru redobândirea licențelor. Pentru că vorba lui Tamango, Radio Guerrilla e Radio Guerrilla! Ca să nu mai zicem ca "Binili Invingi!"”, spune Radio Guerilla pe pagina de Facebook.

Postul de radio va emite online 45 de zile, când se organizează concurs pentru frecvența ce a rămas liberă.

Emisia terestra si prin satelit va inceta probabil când Realitatea Media SA va primi oficial comunicarea retagerii licentei, în zilele urmatoare.

Decizia vizează toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit) pe care Realitatea Media SA le deţine.

UPDATE: Guerrila emite din nou, inclusiv ca radio online.


Un comentariu despre subiectul „Radio Guerrilla se închide. A rămas fără licență.”:
Anonim

Oameni care rămân fără locuri de muncă, pe banda rulanta. Nu e bine ce se întâmplă. CNA, îți place să avem cât mai mulți someri în România ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile