sâmbătă, 5 octombrie 2013

A fost lansat televizorul 4K Ultra HD Panasonic Smart VIERA WT600

Panasonic a lansat in Statele Unite televizorul Ultra HD Smart VIERA WT600, avand o diagonală de 65 inch iluminată prin tehnologia Edge-LED.

Televizorul Smart VIERA WT600 are un preț de 5.999 dolari, dar si o serie de funcții de ultimă oră, inclusiv HDMI 2.0 ( compatibil cu rezoluție 4K / 60p ) și conector de intrare Display Port 1.2a, precum și un sistem avansat de upscalare despre care compania crede ca este cu totul diferit față de cel oferit de concurență.


Sistemul de upscalare, care prelucrează de asemenea si conținutul de pe cardurile SD si portul USB, preia materialele video SD si HD și le compară cu 120.000 de modele grafice reale la rezolutie Ultra HD, cu o rată de comparare de până la 20 de milioane de ori pe secundă, pentru a conerti imaginile SD si HD în unele 4K de înaltă calitate pentru ecranul Ultra HD al televizorului.

Compania a specificat că Panasonic a dotat televizorul Smart VIERA WT600 cu decoder hardware 4K, pentru a gestiona conținutul de intrare, pe cand majoritatea modelelor concurentei se bazează pe dispozitive externe pentru a face upscalarea.

Directorul Panasonic a declarat ca firma lucrează la implementarea compresiei HEVC H.265 în televizor, dar acordurile cu organismele de standardizare nu sunt gata încă. Deocamdată televizorul oferă compatibilitate cu standardul AVC H.264.

Printre alte dotări, televizorul mai are si urmatoarele caracteristici:

- Redare 4K Online
- Redare fotografii 4K de pe card SD
- Browser de internet cu rezolutie 4K
- 4K Swipe & Share
- Aplicatia Panasonic TV Remote 2
- Aplicatii prin SmartVIERA
- Display Mirroring
- Media Player
- DLNA
- Compatibil Bluetooth (conectare tastaturi, căști audio etc )
- VIERA Link
- Wireless LAN
- Redare 3D
- my Home Screen
- Cameră web integrată
- Interactiune prin voce
- Ghidare vocală
- Hexa-Processing Engine
- Controler Touch Pad


Niciun comentariu despre subiectul „A fost lansat televizorul 4K Ultra HD Panasonic Smart VIERA WT600”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile