vineri, 25 octombrie 2013

DDTV își poate relua difuzarea prin satelit, dar deocamdată fără retransmisie programe OTV

CNA a aprobat că retransmisia televiziunii DDTV să poată fi realizată din nou prin satelit de către Digital Sky SRL.

Pe DDTV nu va fi permisă însă retransmisia programelor OTV, conform CNA.

Dan Diaconescu a participat la sedinta de joi de la sediul CNA, ca reprezentant imputernicit al DDTV, declarand că a adus atestat de la ANAF care confirma că DD TV nu are neachitate amenzi aplicate de CNA.

De asemenea, Dan Diaconescu a cerut să fie aprobata o nouă grilă de programe pentru DD TV, prin adaugarea unei emisiuni denumită "OTV", preluată de pe internet, precizand că se va respecta grila de filme şi desene animate din timpul zilei, iar seara va fi difuzată emisiunea denumită "OTV".

Membrii CNA au respins modificarea propusă de Dan Diaconescu privind grila DD TV, in sensul că au respins introducerea emisiunii "OTV" și au anuntat ca va prezenta, într-una din şedinţele viitoare, decizii mai exacte privind grila DDTV.

Digital Sky poate să facă uplink la semnalul DDTV, însă acesta trebuie să corespundă grilei aprobate actual de către CNA, mai exact desene animate si filme, precum si preluarea de programe de la Inedit Tv.

UPDATE 8 noiembrie 2013, ora 09:00

OTV a început sa emită din nou pe același satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, de data aceasta direct sub sigla OTV ( fără sigla DDTV ;i pe altă frecvență decât cea alocată DDTV ):

Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.


9 comentarii despre subiectul „DDTV își poate relua difuzarea prin satelit, dar deocamdată fără retransmisie programe OTV”:
George

de ce OTV sa-n inchis iar. DDTV să poată fi realizată din nou prin satelit! Giga TV sa-n inchis 17.09.2013.

Anonim

Am si eu o nelamurire: Cucoana de la CNA a zis ca DDTV a preluat un post pirat de TV nelicentiat de CNA (in prima faza). Pai toate televiziunile au preluat Pungesti TV care de fapt nu are nici o licenta de la CNA si totusi nu a inchis nici un post... asta asa ca fapt divers. Nu sunt fan OTV dar nu pot sa nu vad ca i se baga bete in roate. Mai bine ar emite pe satelit cu alta firma de afara asupra careia CNA sa nu aiba nici o treaba.

Anonim

Si inca ceva: Dan Diaconescu ar trebui sa se imbrace in Mikey Mouse si sa faca emisiuni la DDTV...
Invitatii sa se imbrace in Pluto si alte personaje de desene animate si astfel respecta si grila... aprobata de CNA... ;)

Anonim

Smechera aia din fruntea CNA,s-a grabit ea de capul ei sa instiinteze societatea de face uplink la satelit ,sa taie DDTV,asta in numele intregului consilui CNA,ca apoi membrii consiliului sa o ia la intrebari ,si unul sa ii zica ca o denunta in justitie,pentru ca ia masuri de capul ei fara sa ii consulte.Ea s-a consultat totusi cu Ponta.

Anonim

In curand, noua frecventa OTV prin satelit: Eutelsat 16 grade est-11366, V, DVB-S, QPSK, 30000

Anonim

de unde ai aceasta sursa a noii frecvente OTV?

got

...întreabă un anonim pe alt anonim...:-).... cât de greu le unora să își aleagă un nickname ? O fi scris-o si anonim la mișto, dragă anonim 2...

paul

stie frecventa pt ca el e DD ,DD cel adevarat!mai bine ar cara cu galeata informatia de la vatican pana la bucuresti, decat sa il lanseze pe satelit!

Anonim

nea paule ai luat teapa otv emite din nou comentariul pe care lam postat mai sus
In curand, noua frecventa OTV prin satelit: Eutelsat 16 grade est-11366, V, DVB-S, QPSK, 30000

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile