marți, 15 octombrie 2013

LG G2, noul telefon din oferta Orange România

Începând de astazi, Orange include in portofoliu smartphone-ul LG G2, un telefon de ultima generatie compatibil cu tehnologia 4G, recomandat cu abonamentul Pantera 44 la pretul de 165 euro, conform unui comunicat oficial al companiei.

Smartphone-ul LG G2 are toate avantajele unui smartphone de top: porneste rapid aplicatiile datorita procesorului Quad-Core de 2,26 GHz Snapdragon 800 si celor 2 GB RAM, are un ecran full HD de 5,2 inchi, o baterie de 3.000 mAh, o camera foto performanta de 13 MP, cu stabilizare optica si 32 GB spatiu de stocare.

Abonamentul recomandat, conform comunicatului Orange Romania, pentru acest telefon este Pantera 44, prin care clientii vor beneficia la maximum de toate functiile telefonului. Abonamentul contine 3 GB pentru internet pe mobil la viteze 4G/H+, minute si SMS-uri nelimitate in retea, SMS-uri nationale nelimitate, 10 GB bonus spatiu de stocare in Orange Cloud, precum si minute nationale si internationale nelimitate catre retele fixe. La acest abonament clientii vor primi bonus atat accesul la aplicatii Orange, precum cea de antivirus, pentru a-si proteja telefonul impotriva virusilor, sau Orange TV Go, prin care pot urmari filmele si emisiunile preferate, cat si asigurare pentru telefon si de serviciul Back-up Kit inclus.

Iar daca aleg sa comande telefonul din magazinul online, de pe www.orange.ro/magazin-online, clientii vor primi o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo cadou, in limita stocului disponibil. Comenzile online prezinta avantaje suplimentare: punctele Orange Thank You sunt cu 50% mai valoroase, plasarea comenzii se poate face la orice ora, iar livrarea se realizeaza in termen de maximum 48 de ore, oriunde in tara.

Cu o luna in urmă am anuntat pe HD Satelit că VisualOn a inclus codecul său video de înaltă eficiență (HEVC) pe smartphone-urile LG G2. Suntem curiosi si noi de calitatea acestui codec, dacă poate să ne-o împartasească un posesor de LG G2 la comentarii.

Soluția HEVC ( H.265 ) a companiei a fost pusă în aplicare în noile smartphone-uri LG G2, care oferă astfel cel mai recent standard video de înaltă calitate pentru consumatori. Ca urmare, declară VisualOn, consumatorii vor experimenta o utilizare optimizată video la rezoluție mai mare, iar fisierele video vor fi stocate mai eficient.

Codecul HEVC implementat reduce rata de biți video și cerințele de lățime de bandă la aproape jumatate, comparativ cu standardele anterioare H.264/MPEG-4 AVC, asigurând în același timp o calitate video similară sau poate chiar mai bună.

Codecul HEVC de la VisualOn va oferi telefonului LG G2 filmari la 1080p, pentru care 6 Mbps vor fi necesari la 30 de cadre pe secundă pentru playback local sau streaming pe ecranul de 1080 x 1920 pixeli.

În plus, soluția HEVC VisualOn este nativ susținută în LG G2, pentru a reda toate fisierele video HEVC conforme de la orice furnizori de conținut.


Niciun comentariu despre subiectul „LG G2, noul telefon din oferta Orange România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile