joi, 3 octombrie 2013

Pachetul Familia de la Focus Sat va costa 27 lei din 1 noiembrie 2013

Focus Sat a anuntat ca pachetul Familia va fi diponibil la pretul de 27 lei lunar (TVA inclus), începând cu data de 1 noiembrie 2013. Pretul actual al pachetului Familia este de 26 lei lunar.

Cele 47 de canale criptate din pachetul Familia transmit programe de știri, filme, sport, muzică, documentare, desene animate, modă, evenimente culturale etc : TVR 1, TVR 2, Pro TV, Antena 1, Prima TV, B1 TV, Naţional TV, Pro Cinema, Acasă Tv, Acasă Gold, Euforia Lifestyle, Film Cafe, Antena 2, Antena 3, N 24, Fishing & Hunting, Trinitas, Pro TV International, Diva Universal, Filmbox, MGM, AXN, AXN Black, AXN White, Blue Hustler, Cartoon Network / TCM, Minimax / Animax, Disney Channel, VH 1, Transilvania Look, MTV Romania, Favorit TV, Etno TV, Eurosport, Eurosport 2, GSP TV, Sport.ro, Sport 1, Megamax, Animal Planet, National Geographic, Discovery Channel, TLC, CBS Reality, CNN, TV 5, TV Paprika.

De asemenea, receiverul Focus Sat permite abonatilor la pachetul Familia receptia a încă 30 de canale tv transmise necodat în aceeasi pozitie orbitală: A Media, Credo Tv, Inedit Tv, Jurnal Tv, Kanal D, Mooz Dance, Mynele Tv, Nasa Tv, NBT, Publika Tv, Romania Tv, Ru Tv, Tv Sud Est, TV Lux, CT 24, The Money Channel, Music Channel, Realitatea Tv, Speranta Tv, U TV, Al Jazeera English, BBC World News, CCTV 9 Documentary, CCTV News, Ginx Tv, Musiq 1, Sky News, Tv Lux, Tv 8, CT24.

În total, abonatii la pachetul Familia de la Focus Sat receptioneaza 77 de televiziuni.


13 comentarii despre subiectul „Pachetul Familia de la Focus Sat va costa 27 lei din 1 noiembrie 2013”:
Anonim

Asta e ca urmare a cererii ProTV?

Romanian Dreambox Info

Nu este mult pentru contentul ce il ofera, in continuare sunt cei mai buni de pe piata referitor la: calitate/pret/grila.

Anonim

Glumesti ?

Anonim

nu ar strica cateva canale noi in plus.ceva hd daca se poate.bineinteles acum nu pe degeaba la un pret acceptabil.

Anonim

Focus sat urca incet dar sigur. Ceea ce nu inteleg eu e ca focus sat e cu mult peste digi ( calitate, programe...) si totusi are cu multi abonati mai putini

Anonim

Pentru ca sunt multe persoane care nici macar nu au auzit de Focus Sat

Anonim

Si portocala are grila mai buna si 19 canale HD, aproximativ la acelasi pret.

Anonim

cite un leu ,cite in leu jung la 30ron pina de PASTE.Asteptam DVB-T si atunci sai vedem ,am vorbit cu foarte multi oameni ,pe ei nui intereseaza decit citeva programe mai ales ca sunt gratuite.

Anonim

Pachetul de baza la FocusSat devine foarte scump in comparatie cu ce programe ofera. Nu Tv1000, nu Universal, nu BBC Knowledge, nu TCM 24h iar MGM si Filmbox sunt jenante. Pentru un leu doi in plus o sa ma orientez catre alt operator, am obosit de cand astept programe noi la Focus.

Romanian Dreambox Info

Focussat este alternativa la restul DTH-urilor , este cel mai usor de instalat DTH, cel mai accesibil pret , plati online pentru reincarcarea cartelei a pachetului preferat si nu in ultimul rand merge foarte bine in anumite tari din UE inclusiv in....TENERIFE! in concluzie: NR 1 pentru cei ce doresc un nr. acceptabil de programe la un pret bun si...sa mai mearga si in afara tarii, nu mai spun de faptul ca, cardul focussat merge fara probleme in orice receiver sau cam conax, sunt plusuri ce nu exista la nici unul din ceilalti operatori..

ADRIAN C

Sal, Romanian Dreambox Info te rog ajuta-ma si pe mine cu o informatie ca nu ma mai descurc!!!! Pt 28*est lnb-ul trebuie sa fie ca la Digi ? iar pt. 28,5* ca la Dolce ??? MERCI

detrax

Satelitii Astra de la 28,2 est si satelitul Eutelsat de la 28,5 est se receptioneaza cu aceeasi inclinatie a LNB-ului si cu aceeasi pozitionare a antenei.

Foloseste calculatorul de aici: http://www.satlex.ro/ro/azel_calc.html

ADRIAN C

Merci detrax sunt tare tulbure si nu stiu ce cautam pe 28*est in loc de 28,2* si 28,5*, cred ca am fost derutat de numele satelitului Eutelsat 28. Eu mai folosesc si Dishpointer.com. Sanatate maxima la toti

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile